čtvrtek 1. prosince 2016

Sušička nesuší

Jde mi o to, zda mám volat opraváře nebo se rovnou poohlédnout po jiné. Pokud všechny tyto aspekty dodržíte a sušička přesto nesuší , je nejspíš čas vyhledat odborníka. V případě, kdy navíc sušička už vůbec nehřeje, můžete do servisu zavolat rovnou. Velmi pravděpodobně půjde o vážnější závadu jako je přetržený řemen, přepálená topná spirála nebo závada v elektronice.


Můžete ji zakoupit samostatně a umístit ji v těsné blízkosti pračky nebo dokonce na pračku, nebo si rovnou koupit pračku kombinovanou se sušičkou. Dobrý den, mám pračku se sušičkou značky Candy a sušička prádla nesuší normálně zapnu program na sušení a po dvou hodinách vytáhnu prádlo stejně mokré jako jsem ho tam dala. Všechny hadice i odpady jsme vyčistili a pořád nic. Asi do ní nejde ten horký vzduch protože není ani teplá nevíte někdo čím by to mohlo.


Pokud sušička pořádně nesuší , doporučuji servisáka. Mně to začla dělat po cca letech, servisák ji propláchl, pak to fungovalo. Pokud se to neřeší, tak se projede dost energie. Po dalších třech letech to začalo znovu, ovšem to už se ztrácelo to médium, co tam přenáší teplo, takže jsme se museli rozoučit a. Spočítali jste si někdy, kolik vám sušení prádla zabere času?


Věšení, kolíčkování, kontrolování prádla a jeho opakované přenášení? Pokud máte doma pračku i sušičku, jednoduše přesunete prádlo z jednoho spotřebiče do druhého a po určité době ze sušičky vyndáte suché prádlo. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. C), vyšší teplota prostoru znamená kromě delší doby sušení také větší spotřebu elektřiny, pro přiměřeně vyždímané prádlo doporučujeme pračku s odstřeďováním alespoň 8otáček bubnu za minutu a více. Pokud budete dodržovat všechny pokyny, a přesto nebude sušička fungovat tak jak má, zkontrolujte také těsnění u filtru.


Někdy se může stát, že není dobře nasazené, což může způsobovat vzniklé problémy. Občas stačí sušičku důkladně vyčistit a vysát i filtry, vyndat kondenzátor, dobře ho. Myčka nejde spustit, zůstává v ní voda nebo po skončení programu nevysouší nádobí. Abyste měli co nejlepší uživatelské zkušenosti s naší webovou stránkou LG.


COM , řiďte se prosím níže uvedenými pokyny. Aby vaše sušička fungovala, je potřeba ji správně umístit a pečovat o ni čištěním filtru. Pozornost věnujte i tomu, jak prádlo perete.


Podle zákonů schválnosti a také podle pravidel pana Murphyho obvykle přestane sušička pracovat v okamžiku, kdy venku již týden lije jako z konve, doma se maluje, skládací sušák není kam postavit a dítě již potřetí během jednoho dne spadlo do kaluže. Sušička je šikovný pomocník v mnoha domácnostech. Stáří vaší sušičky zjistíte podle sériového čísla na typovém štítku. Jak je moje sušička stará? První číslice uvádí rok výroby a druhá a třetí číslice uvádějí výrobní týden.


Na mé sušičce se zobrazuje chybový kód. V tom případě může zákazník využít naší nabídky na Shop. Také si myslím, že ono se toho všude nakecá. Jiné modely sice suší možná rychleji, ale GParadiso Big to nahrazuje velkou sušící plochou a delší sušení je i šetrnější k samotným potravinám. Velmi kladně hodnotí tento model i samotní zákazníci.


Proces proplachování kondenátoru Důkladnější a častější proplachování. LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička. Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky