čtvrtek 29. prosince 2016

Cedulky na dveře wc

Kovové odlitky, piktogramy, samolepky a logoprinty, cedulky plastové i kov, pro označení WC , koupelny, sociálních zařízení, toalety, záchodu, značení chlapeček wc , panenka wc , panáček wc , wc invalida nebo pro invalidní, wc páni - dámy, wc muži - ženy, znaky (symboly) invalida. Cedulky na dveře koupelen a toalet. Vybavte vaši provozovnu praktickými a elegantními cedulkami na dveře a vaši hosti se u vás neztratí! Nabízíme ucelený hotelový program a tak i ty nejmenší detaily mohou být promyšlené a dotažené. V nabídce najdete keramické cedulky na dveře koupelny, wc , kuchyně, dětského pokoje, ale i dalších pokojů.


Můžete si nechat vyrobit cedulku na dveře pro jakoukoli jinou místnost: garáž, trucovnu, šicí pokoj.

Menovky na označenie pánskeho a dámskeho WC , vyrezané z preglejky hrúbky mm. Ručne maľované vodouriediteľnými farbami. WC dámy cedulka 120x120mm, broušená nerez. Omrzely vás klasické cedulky na dveře koupelny a WC ? Tyto nápadité ručně malované dřevěné cedulky lze upevnit na dveře pomocí oboustranné lepící pásky. Pár cedulek na dveře WC.


Materiál: topolová překližka, zhotoveno laserovým gravírováním a ošetřeno bezbarvým lakem Rozměry: 8x2x4cm Upevnění lepidlem vhodným na dřevo a materiál dveří. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.

Hendi cedule na dveře - WC páni. Nerezová samolepící cedulka na přilepení na dveře , sklo, obklady a jiné pevné podklady. Hezké, bavím se a posílám to, na co jsem několikrát narazil na českých WC (mimochodem pochází z anglického slova WychCat). Neházejte do žlábku vajgly, kdo to potom má kouřit!


Upozorňovací a varovná vtipná cedulka. Vtipné, výstražné, varovné cedulky – WC. Piktogram WC ženy vlevo retro , stříbrný 100x1mm, Oregon. Jsou vhodné na označení dveří, aut, na stěny místností apod.


Hledáte originální cedulku na dveře WC a koupelny, aby i návštěva trefila na tuto důležitou místnost? Je dodávána se speciální lepící gumou na přilepení. Informační cedule, tabulky a samolepící folie s popisy místností na dveře.


Označení toalet, kanceláří, technických místostí, atp. Samolepící materiál pro rychlé a kvalitní značení. Subkategorie Tabulky pro označení toalety, WC Fir.


Velký výběr cedulek z nejrůznějších materiálů najdete na. Podívejte se na další nápady na téma Nápady, Dekorace a Keramika. Vyrobit se dají v různých barevných variantách, s rámečkem i bez ohraničení.


Bezpečnostní tabulky Bezpečnostní tabulky upozorňují na riziko a regulují provádění činností (zákazy, příkazy).

Tím, že používají mezinárodně dohodnuté barvy, značky a piktogramy, jsou srozumitelné i osobám bez znalostí místního jazyka. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí.


Nejprodávanější produkty v kategorii. Pokud víte třeba nějaké internetové. CEDULKY NA WC , KOUPELNU cedulky wc a koupelna šedé. Kovové rozlišovače a piktogramy, samolepky a logoprinty, cedulky plastové i kov, pro označení WC , koupelny, sociálních zařízení, toalety, záchodu, značení.


WC najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vtipná orientační cedulka na dveře (12x10x06cm,překližka)ručně malované, lakované,cedulka na provázku.


Na přání i jiné barevné odstíny. Do poznámek prosím upřesněte barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky