středa 28. prosince 2016

Netradiční adventní věnec

A úplně netradiční třeba sukulentový…. A když se chcete odpoutat od tradičního pojetí ještě víc, zkuste si adventní svíčky naaranžovat třeba do misky. Do té se budou dobře zapichovat stojánky se svíčkami, aby celá konstrukce byla. Chystáte se na výrobu adventního věnce?


A co třeba letos zkusit jiný tvar, než kruhový?

Máme pro vás inspiraci.

Věnec z chvojí, prověřená klasika. Chcete-li vytvořit klasický adventní věnec , použijte jako základ slaměný nebo polystyrenový kruh. K dostání jsou v různých velikostech v každém zahradnictví či hobbymarketu, stejně tak snadno je seženete na vánočních trzích. Uvidíte, že tato drobná inovace nadchne všechny vaše hosty i celou rodinu. Neběhejte po obchodech či po lesích, vše, co na výrobu potřebujete, jistě snadno najdete doma.


Tak neváhejte, svařte si trochu červeného vína s kořením a pusťte se s nadšením do práce. Adventní věnec totiž může mít spoustu podob. Klidně zapomeňte na klasický tvar.

Nepotřebujete shánět korpus, speciální bodce ani tavnou pistoli. Vezměte si v kuchyni třeba nějaký hezký tác, podnos nebo misku, čtyři silnější svíčky a sáhněte do krabice s vánočními dekoracemi pro pár kouliček a stužek. A adventní svícen je na světě. Unsubscribe from LadySasetka DiY? Proč ale letos neudělat změnu?


Vždyť vánoční dekorace nemusí vypadat pořád stejně. Popusťte uzdu své fantazii a ozdobte tentokrát stůl kreativnější. Zapomeňte na kulatý adventní věnec s jehličím, mašlemi a čtyřmi svíčkami.


Nadešel adventní čas, který s napětím očekávají všechny děti a na který se těší i rodiče. Přináší s sebou nejen vánoční atmosféru, vůni jehličnanů, pečeného cukroví a svařeného vína či punče, ale také plno pohody, klidu a zábavy. Pokud hledáte nějakou originální alternativu toho tradičního.


Letos je hodně práce a když se nestíhá, pak se volí, co nejjednodušší varianta, ale stále domácí tvorba.

Blíží se první adventní neděle a budeme zapalovat první svíčku na věnci. Udělejte si letos netradiční adventní věnec z toho, co máte doma po ruce. Poslouží zavařovací sklenice, květináčky nebo formičky na cukroví.


Většinou se skládá ze čtyř svíček a věnce z jehličnatých větví. Stále častěji se objevují ale i netradiční podoby adventních věnců. Podívejte se, jaké jsou trendy letos a vyrobte si ten svůj.

Návod na netradiční věnec na vánoční stůl 12. Přemýšlíte, jaký letos pořídíte adventní věnec ? K Vánocům neodmyslitelně patří a my jsme si dnes pro Vás připravili nádherné inspirace na netradiční adventní věnce bez jehličí. K výrobě můžete použít například dřevo nebo zavařovací sklenice.


Stále mezi nejrozšířenější adventní věnec patří věnec kruhový. Tomuto typu se budeme věnovat v dalším z inspiračních článků, dnes se zaměříme právě na ty netradiční věnce. Ukážeme si, že i tradice se prostě dá udělat jinak. Začneme zcela netypickou ukázkou, která opravdu zaujala.


Poslední dobou mám hroznou úchylku pořád někoho obdarovávat. Viz přítel a adventní kalendář, no a další v pořadí byli naši: taťka, mamka a babička. Pro inspiraci jsme vybrali patnáct hitů letošního adventu. Pokud patříte, stejně jako my, k těm, co si každoročně vyrábí vlastní adventní věnec , bude se vám hodit inspirace z naší galerie.


Třeba se díky nim rozhodnete, že letos vyměníte jehličí za pletený věnec , který je už pár let v módě? Pokud doma nemáte přesně takové vintage kousky a chcete si podobný adventní věnec vyrobit, nezoufejte. Doplnili jsme je různými přírodními materiály. Dohromady tvoří úžasný velmi dekorativní celek. Podobné formičky a svícny můžete najít třeba v bazaru.


Ozdoby umístěte na adventní věnec pomocí lepící pistole, kterou můžete zakoupit v každém větším obchodě se zahradnickými potřebami. Pokud budete chtít adventní věnec pověsit na dveře, nezapomeňte připevnit na zadní část. Na adventní věnec nezapomeňte umístit svíčky, které patří mezi základní symboly adventu. Prohlédnout znovu Zavřít. Tipy na netradiční adventní věnce: Zkuste si letos vyrobit dekoraci trochu jinak.


Pracujete s tím, co máte. I miska na pečení bábovky může sloužit jako forma pro váš adventní věnec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky