úterý 20. prosince 2016

Lis na ovoce hydraulický 20l

Lis na ovoce hydraulický 20l

Hydraulický lis na ovoce 20L a lis s centrálním šroubem. Je jaro a do sklizně ovoce zbývá ještě dost času, ale pokud už přemýšlíte, jak letos naložíte s úrodou jablek, hrušek nebo hroznového vína, máme pro vás zajímavý tip. Lisovací desku zajistíme čepem. Několika tahy pákou zvedáme postupně koš.


Jakmile mošt vytéká, zvedáním přerušíme a vyčkáme. Proces několikrát opakujeme. Není vhodné najednou použít maximální tlak, ale postupně přizvedávat.


Za použití menšího autozvedáku ( je dodáván zvlášť ) lisujeme bez námahy. Pro vyšší komfort při lisování. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický , rámový nebo ruční.


Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky.


Jeho výhodou je vynikající manipulace. Prodám lis na ovoce hydraulický koš z nerezu. Naízím lis na ovoce s veškerým vybavením. Lis na ovoce hydraulický 30L.


Osobní odběr Krásná Lípa, Hrádek nad Nisou, Liberec n. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou.


Tento moštovač je v provedení s automobilovým zvedákem dole (max. 2t). Koš je vyroben z neupraveného bukového dřeva a je umístněný na ocelové základně s plastovou výlevkou. Lis je vhodné doplnit rouškou.


Lis na ovoce hydraulický 20l

Technické údaje pro lis 20l se zvedákem dole: Celková výška: 1cm. Průměr sběrné mísy: cm. Rámové lisy – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Koš lisu z bukového dřeva je umístěn na ocel. Garantujeme předání zásilky přepravci do. Kč , okres Vyškov lis na ovoce obsal ccá 20l lis na ovoce v dobrém stavu, každoročně používaný s kompletním příslušenstvím. Mezi horní rám a přítlačnou desku vložíme hydraulický zvedák s předepsanou nosností.


Zdvihem zvedáku je vyvíjena potřebná lisovací síla na lisované ovoce. Pod lis sme umiestnili nádobu na mušt). Niekoľkými ťahmi pákou zdvíhame postupne kôš. Akonáhle mušt vyteká, zdvíhaním prerušíme a počkáme. Nie je vhodné naraz použiť maximálny tlak, ale postupne.


Před lisování moštu doporučujeme vložit do lisu textilní vložku. Klasická a osvědčená konstrukce. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky