úterý 6. prosince 2016

Wc sedátka s potiskem

Záchodová prkénka s potiskem z naši nabídky nejsou o tolik finančně náročnější, než běžná sedátka a kromě originálního designu nabízí také kvalitu. Sedátka z duroplastu i materiálu MDF se snadno instalují na wc mísu, jsou praktická na údržbu a jsou opatřena zpomalovacím mechanismem SOFT-CLOSE. Toaletní sedátka s dětským motivem zaujmou hlavně děti.


Prkénko se vzorem slunečnic, nebo mušlí dá vyniknout jako doplněk wc. Wc sedátko NUVOLA s rozměrem cm.

Wc deska vhodná pro wc klozety se série NUVOLA o stejném rozměru. Ten zajišťuje tiché dovření desky při každém zavírání. Kdo kdy řekl, že celý WC set musí být nutně bílý? WC sedátko s integrovaným dětským sedátkem, soft close. Bílé stěny, bílé umyvadlo, zácho vana, jednobarevné kachličky.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Závěsný WC klozet, z nabídky OLSEN-SPA, je vyroben z prvotřídní keramiky s povrchovou glazurou.

Možnost dokoupení kvalitního duroplastového sedátka. Cena za samostatné WC bez sedátka. Závěsné WC Olsen Spa FANDA vyniká vysoce kvalitním zpracováním a spolehlivou funkčností všech součástí a materiálů. Můžete si vybrat z různých materiálů či tvarů, speciální sedátka (pro určité série), univerzální sedátka , dřevěná nebo s potiskem.


Přesně tak aby se sedátko hodilo na Vaši toaletu. Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost INPO CZ s. Doby, kdy bylo na trhu k dispozici pouze. Kč ( s DPH) Registrovat se.


Rozteč pro uchycení sedátka je 1mm. Koupelny a příslušenství. WC Sedátka , bidetová sedátka , stupátka pro děti. Hygienický povrch bez pórů lze jednoduše očistit měkkým hadříkem. A existuje také mnoho různých.


Stovky modelů od předních výrobců sanity. Nabízíme sedátka termoplastová i duraplastová s klasickým nebo s pozvolným sklápěním (soft-close). S výběrem vhodného Vám rádi poradíme.

Nejprodávanější modely držíme skladem. Naleznete u nás sedátka všech cenových relací. AQUALINE - koupelny za ceny, které potěší.


Po kliknutí na níže uvedené odkazy se zobrazí nabídka produktů na našem e-shopu. Na výběr velké množství potiskových motivů pro všechny WC a koupelny. Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální situaci v ČR si vám dovolujeme oznámit provozní změny naší společnosti.


Přihlášení k vašemu účtu. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky