úterý 13. prosince 2016

Návod na použití wc básnička

Kdo se v tato místa beře, nechť za sebou zavře dveře. I v případě břichobolu, prkénko se sklopí dolů. Z kadibudky papír táhni, a potom se mírně nahni, v klidu, pokoji a míru, utři na prdeli díru.


Ať jsi muž a nebo žena, stáhni gatě nad kolena. Já sama ji mám vyvěšenou na záchodě a všechny příchozí velmi pobaví a potěší.

Doporučuji ji taky všem ředitelům škol a na veřejné záchodky. Závidím autorovi jeho talent a přeji mnoho dalších vydařených. Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.


Hezké, bavím se a posílám to, na co jsem několikrát narazil na českých WC (mimochodem pochází z anglického slova WychCat). Neházejte do žlábku vajgly, kdo to potom má kouřit! Potřebuju poradit s vtipným a neurážlivým nápisem na WC.


Jde o to, že máme doma u sklepa jeden zácho na který se chodí výjimečně, já na něj nechodím takřka vůbec, manžel ojediněle a je čistotný, ale používá ho strýc, který si u nás schovává kolo a chodí do svého sklepa (sem tam i někdo další od strýce). Kvůli přechodu na DVB-Tv Praze a Středočeském kraji byly na konci loňského roku vyprodané všechny levné set-top boxy v internetových i kamenných obchodech.

Blížily se Vánoce a set-top boxy se staly častým dárkem pod stromeček. Koupit levný set-top box na začátku ledna byl takřka nadlidský úkon. Jsou zde uvedeny i kontakty na záruční opravny a servis wc sady. Najdeš zde obrázky, videa, gify, online hry, zajímavosti, vtipy a další.


Vyhrň košili i svetry a vypouštěj zatím větry. Michal Sračkomet vám vysvětlí návod na použití WC ! Neváhejte a zaregistrujte se nyní. Návod na použití WC 21. Usedni si hezky rovno zatlač jako litý rek když po tobě zbude hovno je to správný výsledek. Z rolky rychle papír táhni a potom se mírně nahni v klidu pokoji a míru utři na zadečku díru.


Samozřejmostí je použití WC , příchod z veřejných míst nebo okamžiky před konzumací jídla. Ovšem stejná pravidla by měla platit i při použití kapesníků. Používejte pokud možno jen ty papírové a po vysmrkání je ihned vyhoďte. A poté zamiřte na toaletu a umyjte si ruce. Pokud to jinak nejde, použijte dezinfekci.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Splachovací nádržko, vyměň se! V našem video návodu z projektové dílny HORNBACH vám ukážeme, jak snadno demontovat splachovací nádržku a namontovat novou. K tomu dále patří samozřejmě návod , jak nainstalovat vedení, aby splachování WC a další funkce poté správně fungovaly. Až potom nasaďte zakrývaciu rozetu a ďalej zdrsnite závit na rohovom ventile pomocou pílky na kov a tesniace konope namotajte spredu na závit. Potrite tesniacou pastou a zaskrutkujte do stenového prípoja.


Aj pri skrutkovaní si podľa potreby môžete vypomôcť kliešťami alebo vhodným otvoreným kľúčom. Pri použití klieští rohový ventil omotajte handrou, čím ho. Chemická toaleta Campingaz EURO WC MARONUM L COMBO béžové Český návod k obsluze Chemická toaleta Campingaz EURO WC MARONUM L COMBO béžové je možné stáhnout ve formátu pdf v případě, že nebyl dodán společně s novým výrobkem toalety, ačkoliv je to povinnost prodejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky