pondělí 26. prosince 2016

Rock machine dámské kolo

Internetový obchod Online-kola. Tvoříme komunitu, kmen, rodinu Rock Machine. V jakém stavu mi přijde? Velikost je vhodná pro cyklistky s výškou zhruba do 1cm. Jízdní kolo ve výprodeji!


Nabízíme kvalitní jízdní kola českých značek Rock Machine , Kona, Galaxy a slovenské značky CTM. Prodám dámské kolo Rockmachine. Před cca 5Km bylo kolo servisováno a byl. Spolehlivé kolo do města. Rock Machine 5TH Avenue je dámské horské kolo , na kterém se budete moci vydat jak do lehkého terénu, tak na silnice a cyklostezky.


S lehkým hliníkovým rámem, přední odpruženou vidlicí, zapletenými koly a sadou Shimano s 3xrychlostmi vás na cestách nic nepřekvapí. Kolo je vybaveno komponenty Shimano SLX, pevné osy a přední odpruženou vzduchovou vidlicí ROCK SHOX RECON TK SOLO AIR. Navrhuje, vyvíjí, vyrábí a dodává elektrokola, která vydrží vše, a tak jsou schopná přinášet svobodu a vzrušení. Přidání baterie a motoru do stávající a osvědčené platformy MTB kol je velká výzva.


Rock machine dámské kolo

Vyvinuli eMTB které je na 9 geometrii stejné jako klasické MTB. Lehké dámské krosové kolo na V brzdách. Více informací Poslat příteli. Dres na kolo Rock Machine s dámským střihem.


Odvětraný materiál zajistí skvělou ventilaci a komfort. Micro, Modrian - celorozepínací zip - spodní část dresu. O pohodlí se postará vidlice se zdvihem 1mm.


Dětské horské kolo Rock Machine Thunder je pro nízkou hmotnost a široký rozsah řazení s jednoduchou obsluhou určeno pro rychlou jízdu juniorských závodníků po sfaltu i lehkým terénem. Vynikající nízká hmotnost kg zajišťuje lehkou ovladatelnost! Městské kolo dámské je vytvořené k účelu jízdy městem a jeho okolím. Jedná se o druh kola uzpůsobený k pohodlné jízdě v každodenním oblečení.


Na městském kole se prakticky vše soustřeďuje na pohodlí a použitelnost v městě. Sedlo je tvarované jinak, než u závodních kol. Toto kolo značky Rock Machine je skvělou volbou pro pokročilejší hobby jezdkyně a zvládne zpevněné cesty i lehký terén.


Lehký hliníkový rám pro 2palcové kola je osazen odpruženou vidlicí Suntour se zdvihem 1mm, mechanickými brzdami Tektro a komponenty Shimano s převody. Elektrokolo Rock Machine Torrent e- 29. Má lehký hliníkový rám, odpruženou vidlici Suntour a osazené Shimanem 3x7.


Všechna kola Rock Machine se montují v ČR. Produkt je definitivně vyprodán. Vyberte si jiný z kategorie: Krosová kola dámská. Rock Machine Thunder.


Dámské krosové kolo Rock Machine Cross 4HD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky