pátek 23. prosince 2016

Kuličkový výsuv

Kuličkový plnovýsuv s tlumeným dotahem. Please try again later. Ocelové kuličky se pohybují v přesných profilech a vedou zásuvky ze všemožných materiálů, všech velikostí a hmotností, lehce při velké stranové stabilitě. Pomocí páčky lze výsuv rozdělit a zásuvku tak jednoduše vyjmout z korpusu.


Lehký chod a vysoká stranová stabilita s přesným vedením. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj.

Pomocí montážní páčky lze výsuv rozdělit a zásuvku jednoduše vyjmout z korpusu. Tento výsuv má lechký a tichý chod a velmi dobrou stranovou s. Free Shipping Available. Nízký profil – pouze 2mm vysoký.


Možnost stranové montáže i montáže do drážky. Rozdělují se stejně jako většina výsuvů na částečné výsuvy a celovýsuvy. This feature is not available right now. Silent System - integrované tlumení zavírá zásuvku měkce a potichu.


Za pomoci odmykací páčky lze zásuvku oddělit od výsuvů, a tedy bez problémů vyjmout a opět zasadit.

Omlouváme se, ale zboží je dočasně u dodavatele nedostupné. Hrany a kování pro truhláře. Dodáváme nábytkové a stavební kování, spojovací materiál, lepidla a jiný sortiment nejen pro truhláře. Vše pro výrobu nábytku.


Zásuvkové (nábytkové) výsuvy. Naše nabídka je v této oblasti kompletní, a to nejen s ohledem na typy výsuvů a délku vysunutí, ale také na různé druhy pohybů – bezúchytkové, s dotahem, s tlumením, případně kombinací dvou funkcí (tlumení při zavírání včetně bezúchytkového otvírání). VÝSUVY zásuvkové - LAMINO - Stolařské potřeby. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců. Vyberte si z nabídky kování, drátěného programu a dalších komponent.


Vládní opatření ze soboty 14. Abychom Vás mohli kontaktovat, zanechte nám prosím svou e-mailovou adresu! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva.


Mvysunutí je možné na obě strany (viz obrázek).

Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Dodává se v délkách pro 50mm od 300mm-700mm, v případě že potřebujete jinou délku kontaktujte nás. Nabízíme širokou nabídku různých teleskopických výsuvů ve čtyřech kategoriích: částečný výsuv (až délky), plný výsuv (až 1 délky), dále jednoduchý a také plný výsuv na obě strany. Dynamická nosnost kg.


L uchycením a tlumením Kg;. Výsuv sa nedá rozdeliť!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky