pondělí 26. prosince 2016

Vodní vysavač eta

Slouží jako tyčový a ruční vysavač , který lze použít jak na běžné vysávání podlah a koberců, tak i na úklid hůře dostupných míst, jako jsou parapety, štěrbiny, radiátory, sedačky nebo interiér aut. Vodní vysavače mají ve výbavě několik nástavců, které se většinou hodí na různé typy povrchů. Univerzální hubice je základním typem pro bezsáčkový vysavač s vodním filtrem, který se používá nejvíce na koberce. Vysavač vodní a potřebné nástavce.


Podlahová hubice dokáže spolehlivě vyčistit běžný typ. Tento systém zajistí celkem pětistupňovou filtraci včetně karbonového filtru, který má výrobce patentován jako unikátní řešení. Více informací najdete zde ht. Víceúčelový vysavač vybírejte podle výkonu a příkonu – jak rozlišit? Při výběru je důležité zohlednit tyto dva parametry, které se na první pohled mohou zdát podobné, rozdíl je mezi nimi však zásadní.


V dílnách i domácnostech bude k nezaplacení víceúčelový vysavač ETA Poseidon, který hravě vyčistí koberce a díky speciální hubici s ním zvládnete i nepopulární mytí oken. V jeho vybavení najdete univerzální podlahovou hubici, parketovou hubici, turbokartáč, štěrbinovou a polštářovou hubici a mnohé další. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. ETA AQUALIO tyčový vysavač s vodní filtrací - Duration: 1:30.


Vodní vysavač eta

Bezsáčkový vysavač ETA Salvet Animal s energeticky úsporným ECO motorem, extrémně účinnou filtrací a bohatým příslušenstvím. Oblíbený ruční vysavač ETA Carsha zvládne díky své speciální konstrukci a silnému akumulátoru bez problémů vysát automobil, sedačku nebo menší koberec. Je vždy po ruce a na jedno nabití je připraven vysávat až minut – prostě ideální pro rychlý úklid menších ploch. Domácí vysavač je našim spojencem v boji za čistou domácnost již více jak sto let. Osvědčení výrobci jako Eta , Philips či Sencor neúnavně rozšiřují svou nabídku ve snaze uspokojit stále náročnější zákazníky.


Konstrukce motoru umožňuje dlouhý několikahodinový chod. Označení „ vodní vysavač “ totiž patří přístroji s vodní filtrací, která zachycuje nečistoty i alergeny, a zároveň také zvlhčuje a čistí vzduch. Když jsme se začali vodním vysavačům věnovat, zjistili jsme, že běžný spotřebitel si tento výrobek pod pojmem „ vodní vysavač “ většinou nepředstavuje. Zdobí váš domov tvrdé podlahy, ale uklízení nemáte zrovna v oblibě? Zvládá totiž vytírat, vysávat a sušit v jednom kroku.


Vodní vysavač eta

Jejich úkolem je zachycení hrubých nečistot. Druhý, základní stupeň filtrace tvoří vodní filtr. Návod na použití pro seznámení se se všemi funkcemi vodního vysavače vivenso a uvedení do provozu. Multifunkční vodní vysavač se separátorem je výraběn v německém městě Suhl.


Ruční a tyčové vysavače ETA – čistá domácnost rychle, elegantně a bez zbytečných kabelů. Přinášíme radost a užitek více než let. Je vždy v pohotovosti ve své stanici, připraven k okamžitému úklidu. Při práci s ním nepřekáží kabely a jednoduše se čistí. Velmi výkonný motor, extrémně dlouhá doba provozu, která vydrží až minu.


Vodní vysavač eta

Tyčový vysavač Fortelo představuje výborného pomocníka pro běžný úklid domácnosti. Nádoba na saponát má objem litry. Díky širokému příslušenství (turbohubice, velká šamponovací hubice, univerzální podlahová hubice) je vysavač vhodný k čištění koberců, čalouněného nábytku a autosedadel.


Pěnový modrý filtr je omyvatelný, bílý mikrofiltr je neomyvatelný - rozměry 1x 2mm každý z nich. ETA Milio je akumulátorový vysavač 2v1. Můžete jej použít jako klasický tyčový vysavač nebo jako vysavač do ruky pro menší plochy a rychlejší manipulaci.


Má V Li-ion baterii, která udrží vysavač v provozu až minut. Součástí vysavače je také držák s integrovaným nabíjecím systémem, který dobije akumulátor. Levné vysavače online - U nás můžete za nízké ceny pořídit nejen inteligentní robotické vysavače, ale také další typy těchto spotřebičů - klasické bezsáčkové vysavače, vodní , stojaté vysavače a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky