pondělí 29. října 2018

Dámský snowboard gravity

Dámský snowboard gravity

Najděte kamennou prodejnu: Be in touch. Nejvyšší dámský model od Gravity , snowboard Sublime, je letos vybaven novým hybridním prohnutím Peanut Camber. Velmi oblíbený dámský snowboard designovaný pro univerzální použ. Dámský snowboard Gravity Voayer je letos vybaven novým hybridním t. Gravity Sirene je lehký, celodřevěný snowboard určený začínajícím snowboardistkám, které proveze všemi terény a naučí je veškeré základy jízdy. Dámský freestylový snowboard Gravity Voayer je vybaven hybridním prohnutím Peanut Camber.


Střed desky je v klasickém camberu, od vázání směrem ke špičce a patě je rocker, díky kterému se prkno nekouše v oblouku na sjezdovce a lépe plave v prašanu. Základní freestylový model navržený pro začínající jezdkyně. Gravity Mist je konstruovaný s kvalitní dřevěnou konstrukcí. Je stavěný na Peanut Camber prohnutí, který zajistí stabilitu a hravost.


Twinový model Sublime s rychlou skluznicí, v Cam-Rock prohnutí. Konstrukce desky umožnuje více pobavení a daleko snažší a rychlejší zvládnutí jízdy. Skelný triaxiální laminát spolu s celodřevěným jádrem a sidewally vytváří pevnou a lehkou freestylou raketu. Thunder s měkkým flexem umožňuje velmi rychle si podmanit bedýnky a raily.


Dámský snowboard gravity

Biaxiální laminát společně s dřevěným jádrem zajišťuje pevnost, odolnost a celkově snižuje hmotnost desky. Přeji si dostávat informace o novinkách a akčních nabídkách. Z odběru novinek se budete moci kdykoliv odhlásit v sekci Můj účet nebo kliknutím na odkaz v patičce každého zaslaného newsletteru. Chceš se snowboardingem teprve začít a nevíš, jaké prkno vybrat?


Je to freestylový snowboard , navržený speciálně pro potřeby začínajících snowboardistek. Jeho měkčí flex zajistí snadnou ovladatelnost a hravou jízdu, zatímco se Peanut. Prodám tento exkluzivní dámský set.


Dámský snowboard gravity

Používaný pouze 2-3x za sezónu. Lehké topolové jádro poskytuje optimální pružnost a citlivost. Camber - klasické prohnutí snowboardu, umožňuje nejstabilnější jízdu.


Je designovaná a konstrukčně navrhovaná snowboardisty s více než desetiletou zkušeností. Vyrábí se u renomovaných zahraničních výrobců a jako poměrně nová značka zaznamenává rok od roku větší a větší progres. Tento snowboard komplet bude vyhovovat jak začínajícím snowboarderkám, tak pokročilým jezdkyním. Jedná se o dámské snowboardy nejvyšší řady těchto značek. Snowboardy mají sidewall konstrukci, dřevěné jádro.


Od grafiky až po konstrukci je deska Gravity Sublime dokonale vyladěná. Je vyrobený ze 1 dřevěného jádra. Nevybrali jste si z naší akční nabídky snowboardových kompletů? Skvělý freestylový snowboard Gravity Trinity je designovaný pro riderky, které si libují v rychlejší, agresivnější jízdě na sjezdovce i ve snowparku. Klasické camber prohnutí dává desce přesnost a vysoký odraz, ABS sidewally chrání hrany na překážkách.


Oblíbený model dámského snowboardu s Cam-Rock prohnutím, který je k dispozici v běžných délkách. Samozřejmostí je atraktivní design. V kapitole jak vybrat snowboard se dozvíte informace, které Vám pomohou v rozhodování, který snowboard si vybrat.


Dámský snowboard gravity

Naše nabídka zahrnuje snowboardy pro muže, snowboardy pro ženy a snowboardy pro děti. Obal nebyl používaný, má však menší škrábnutí na potisku. Registrujte se na Swis-Shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky