úterý 23. října 2018

Plechové krabičky s potiskem

Plechové dózy a krabičky. Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií. Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,.


Upozorněte na sebe své zákazníky originální krabičkou s lázeňskými oplatkami, pastilkami nebo bonbony. Technologie potisku je samolepka vytištěná na odolné lesklé samolepce. Možnost potisku krabičky dle přání.

SRDCE - plechová krabička. Krabičky tiskneme ofsetovým tiskem s možností prolisu víčka nebo těla krabičky. Cenovou nabídku vám rádi zpracujeme na základě dodaného náhledu designu. Take advantage of a metal box, or a container for presenting your products, promoting their sales, or making a high quality, metal box tailored to your product. We make metal boxes from because our customers want to increase the added value of their product.


Tyto plechové krabičky jsou dělány přímo na zakázku pro různé firmy. Jejich využití je široké = netradiční obal na dárek, obal na čokoládové bonbony, sušenky, či koření, sušené ovoce. Nabízíme široký výběr plechových krabiček a dóz pro reklamní účely.


Reklamní dárkové plechové krabičky vám můžeme nechat plnobarevně potisknout a vyrazit vaše firemní logo.

Krabice s potiskem a povrchová úprava Potištěné obaly, reklamní poutače nebo obalové produkty někdy vyžadují reprezentativní vzhled formou kvalitního vícebarevného, celoplošného potisku. Uherské Hradiště dodá na zakázku plechové krabičky , dózy i podnosy. Dodáme krabičky potištěné ofsetem i stříbrné bez potisku - sériová výroba. Zvýšit prodejnost zboží je možné jeho distribucí v atraktivním obalu, kterým mohou být plechové krabičky či dózy od firmy Smaltovna Tupesy a. Využití krabičky je jen na Vaší fantazii.


Pro reklamní agentury a při odběru většího množství si zašlete poptávku. Nabízíme také balónky, ozdoby na oslavy, velikonoce či vánoce, svíčky, školní a kancelářské potřeby. Vyrábíme krabičky v exkluzivním designu a prvotřídní kvalitě zpracování a potisku! Zakázková výroba již od malého množství kusů!


Dárkové krabičky s jednoduchým potiskem i tiskem téměř v kvalitě fotografie. V naší nabídce naleznete velké množství plechových krabiček různých tvarů a velikostí. Latte Funny hrnek s potiskem Latte Funny hrnek s potiskem je hrnek 25l s barevným vnitřkem a ouškem. Potisk má stejně jako hrnek kónický tvar = vyberte vhodnou fotku (Kónický tvar hrnku zakřiví potisk - z obdélníku se stane kosodélník, texty se zakřiví apod.) Potisk je odolný, vydrží mytí i občasnou myčku. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Jakékoliv drobnosti schováte do těchto praktických krabiček s víky. Poptejte u nás výrobu krabic na zakázku!


Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.

Papírové krabičky s potiskem Papírové krabičky jsou jedním z nejúčinnějších prostředků pro Vaši propagaci. Pokud chcete zákazníkovi zpříjemnit nákup, nabídnout službu navíc, prezentovat lépe svoji firmu a tím se odlišit od konkurence, s tím vším vám papírové krabičky pomohou. Náplň krabiček 50g dle výběru: mandle v čokoládě, čokočočky, čokoládové minipecičky mléčné s pravou vanilkou, čokoládové minipecičky extra hořké.


Přidejte vlastní potisk na plecháček Forest nebo na plecháček s černým okrajem. Nově jsme pro vás připravili možnost panoramatického potisku plecháčku, snadno teď si v našem konfigurátoru navrhnete potisk celé plochy plecháčku. Kovové dózy jsou vhodné i pro balení potravinových produktů. U kovových krabiček určených pro styk s potravinou je provedena vnitřní úprava lakem. Vybrané produkty: Kovové luxusní dárkové balení produktu.


Vybírejte z desítek tvarových krabiček na dané velikosti hrnků, šálků aj. Rádi Vám také navrhneme a vyrobíme designové dárkové krabičky v originálním provedení s Vaším potiskem. Jingle Bell White budou ozdobou vaší kuchyně.


Můžete do nich uskladnit maličkosti, které nemají své stálé místo, ale také je použít jako nádobu na sladkosti nebo třeba sáčky s kořením. Nabízíme dárkové plechové dózy pro náplně: čaj, káva, pralinky a čokoláda, sušené plody. Dárková keramika a porcelán, hrnky, šálky, konvice. Luxusní svíčky, ubrousky nejen na decoupage. Vyrobíme plechové reklamní předměty (podnos, pokladnička).


Obaly s vlastním potiskem (logo) na alkohol, tabák, CD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky