pátek 19. října 2018

Dřez vedle varné desky

Zatímco vzhled kuchyně je čistě individuální záležitost, rozmístění takzvaného pracovního trojúhelníku už podléhá určitým pravidlům. Ještě před tím se ale musíme usnést, jak umístíme varnou desku a dřez. Tedy zda budou vedle sebe, nebo naproti sobě. Obě řešení jsou správná.


Jde jen o to, jaký tvar sestavy umožňuje půdorys, velikost a rozvody v. Podobné to je s dřezem.

Je-li uspořádán v jedné linii společně s varnou deskou, pak se doporučuje instalovat dvou dřez. Tehdy odkapávající nádobí nepřekáží na kuchyňské. Já mám v současnosti dřez hned vedle varné desky (cca 10cm). Výhoda je ušetřené místo na druhé straně o delší pracovní plochu a že když napouštím třeba hrnec, můžu ho mít postavený na desce a nemusím ho dávat do dřezu. Nevýhoda je, že když něco smažím a potřebuji pustit vodu, tak když se pár kapek dostane do.


Varné desky na elektrický proud pak bývají osazeny především čidly proti přetečení, případně proti vznícení oleje. Varné desky či dřezy pro umístění do rohových částí linky mají své odpůrce i příznivce, k možným nevýhodám patřila vždy vyšší cena tohoto vybavení, menší výběr, pokud jde o materiály i design, problémem býval i prostor v rohu za dřezem či varnou plochou. A vůbec největším oříškem byla spodní rohová.


Varné desky se obvykle montují na desku, otvor je tedy hrubý a varná deska mírně vyčnívá nad desku, podobně jako u základní varianty otvoru na dřez.

Případně je možnost montáže do roviny s plochou, přičemž se sklo varné desky přesně zapustí do kamene. Rozmyslete si také optimální umístění sporáku nebo vestavné trouby a varné desky. Kdybyste je instalovali hned u stěny, bude se vám tu hůře vařit a také stěnu snáz ušpiníte. Rovněž zásuvky hned vedle rohu nejsou ideální – při jejich otevírání můžete narazit do vedlejší skříňky. Sklokeramický povrch sa nielen ľahko čistí, ale varné dosky s týmto povrchom mávajú rozšírené varné zóny pre veľké hrnce a pekáče.


Elektrická energia je vďaka tomu využitá oveľa efektívnejšie. Vzhľadom na to, že po vypnutí. Vybírejte si Varné desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Nov Výsuvné digestoře nebo druhý dřez hned vedle varné desky - praktické doplňky, které ovšem něco stojí. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these ti. Provádíme také výřezy pro varné desky s montáží „do roviny“. Vzhledem k tomu, že jsou o něco složitější, bylo by ideální, kdybyste nám poslali technický nákres výřezu od výrobce varné desky. Provádí se nejen výřez, ale také frézování okolo výřezu, do kterého si pak varnou desku usadíte.


Středobodem každé varné desky Franke je moderní design a pokročilé technologie, které vydrží. Ať už dáváte přednost indukční, sklokeramické nebo plynové desce, nabízíme varné desky s troubami a dalšími produkty ve stejném stylu, takže si pro svůj domov můžete vybrat to nejlepší. Omlouváme se, zboží je u dodavatele dočasně nedostupné z důvodu poškozené lisovací formy ve výrobě produktu.


Předběžný termín naskladnění do 12. Line NAT dřez je stejných rozměrů i designu.

Nerezový dřez můžete pořídit v různé kvalitě, u nás vám ale nabízíme jen ověřené značky od světových výrobců. Nerez má několik podob – dřez může být vyroben v hedvábném lesku, s kartáčovaným povrchem nebo dokonce v černém odstínu. A jak vybrat vhodný nerezový dřez ? Dbejte na kvalitu materiálu, neváhejte. Začněte vařit a odsavač sám automaticky přizpůsobí intenzitu odsávání podle výkonu varné desky. Vy tak máte volné ruce a můžete se plně věnovat přípravě jídla.


Indukční varné desky Indukční varné desky fungují na principu elektromagnetické indukce, díky které teplo nevzniká na varné desce, ale přímo v nádobě. Jde o energeticky nejúspornější variantu, která využívá nejmodernějších technologií a nabízí množství pokročilých funkcí. Pokud vaříte rádi a často, nebojte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky