pondělí 29. října 2018

Palmovy vosk

S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Palmový vosk nekryštalický. Vhodný na výrobu samostatne. Vosk opatrne roztopíme v nádobe (môžeme vo vodnom kúpeli).


Aromatická svíčka je vyrobena z palmového vosku, který je 1 přírodní produkt, bez jakýchkoli chemických přísa neobsahuje ani petrolej, ani žádné ropné deriváty, jak je tomu u klasických parafínových svíček.

Vytváří krásné lávové efekty. Pokud přidáte vůni a svíčku obarvíte, docílíte tak krásné svíce dle své fantazie. Jedná se přírodní materiál vyrobený v Malajsii ve formě granulátu. V současnosti již bylo zničeno přes rozlohy deštných pralesů, které poskytují domov a obživu nepřebernému množství živočichů, rostlin a také milionů lidí.


Nemíchá se s parafínem, není nutné přidávat k němu aditiva ani stearin. Je křehčí než svíčkový vosk. Nemieša sa s parafínom, nie je nutné pridávať k nemu aditíva ani stearín.


Je krehkejší ako sviečkový vosk.

V katalogu nemáme podrobnější informace o palmovy vosk kg. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Je nutné provést prvotní zahřátí na teplotu 95°C. Kovové formy je nutné před použitím prohřát. Baleno v igelitovém pytli po kg. Po roztavení můžete přidat naše barviva vosku a vonné oleje.


Zalijeme připravenou formu s knotem a necháme vosk vytuhnout. Díky jeho speciálním vlastnostem drží v nádobě a nevypadne. Kryštalický palmový vosk typ C je čisto rastlinný produkt určený na výrobu sviečok odlievaných do skla. Má výraznú lesklú kryštalickú kresbu.


Po zatuhnutí pevne prilne k povrchu skla a nevypadne ani zo šikmého pohárika. Nie je vhodné ho miešať s parafínom, pridávať aditíva či stearín. Pri práci s týmto voskom. Nesmí se do něho míchat žádné přísady (stearin, canditiv, kera plus a pod.) neboť by svůj krystalický efekt ztratil. Pro více info, klikněte na detail.


Tento vosk NEKRYSTALIZUJE, ale je určen pro míchání s parafínem.

Získáte tak plnohodnotnou svíčku, přičemž ušetříte, neboť palmový vosk je levnější. Námi zkoušený poměr je : 1. Je možno ale vyzkoušet i jiné poměry. Nemusíme již používat stearin.


Svíčky z těchto směsí jsou tvrdé, sněhově bílé. Vosk parafínový pecky 25kg - vosk na výrobu svíček. Návod na výrobu svíček z palmového vosku.


Pro začátečníky jsme pro Vás připravili video návod na výro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky