čtvrtek 18. října 2018

Jídelní stolek k posteli

Jídelní stolky k lůžku STOLKY K LŮŽKU Servírovací stolky k lůžku jsou určené zejména pro podávání stravy ležícím pacientům. Díky výškové a polohovací nastavitelnosti si ale najdou uplatnění i jako odkládací stolky na jiné předměty. Noční stolek 1: výsuvná a výškově nastavitelná jídelní deska. Volitelné příslušenství k : elektricky i mechanicky polohovatelným postelím a pečovatelským lůžkům.


Kraje desky mají chromovou ohrádku. Stolek je opatřen dvěma brzděnými a dvěma nebrzděnými plastovými kolečky Ø.

Jídelní stolek s odkládací poličkou Moretti Nový jídelní stolek disponuje čtyřmi pojezdovými kolečky s brzdami, odkládací poličkou a speciální. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kvalitní noční stolek vaši postel doplní o vhodný odkládací prostor a také dotváří celkový ráz pokoje.


Provedení a materiál nočních stolků by měly korespondovat s designem postele. Dílenský stůl WL Nástěnný noční stolek k posteli Gami Brooklyn. Závěsná police se upevňuje na čelo postele.


Výška nočního stolku je sladěna s výškou bočnice postele. Precizně zpracovaný stolek do postele z olšového dřeva v přírodní barvě.

Ideální PRO SNÍDANĚ V POSTELI a servírování jídel osobám upoutaným na lůžko. Prohlédněte si náš sortiment různých rozměrů a stylů od skříněk až po komody se zásuvkami. A pokud byste chtěli ušetřit místo, můžete si u nás pořídit i dírkovanou desku, na níž lze stolek zavěsit. Jídelní stolek k lůžku nastavitelný - nový - Jídelní stoleček s velkou naklápěcí sekcí je užitečný v řadě situací. Laminovaná stolní deska má.


Je vhodný zejména pro servírování pokrmů pacientům a pro. Možná si budete chtít někdy o víkendu udělat hezké ráno se svou drahou polovičkou. Stačí ráno připravit snídani, naložit ji na stolek a vše převézt do ložnice. Snídaně v posteli si může dovolit každý, kdo o ní sní.


Odkládací stolek na kolečkách většinou nabízí různé přihrádky, košíky nebo regály na. Samoobslužný stolek k lůžkům pro pacienty se sníženou mobilitou. Unikátní konstrukce stolku umožňuje plné využití všech funkcí ze strany pacienta bez nutné asistence sestry.


Díky tomu je Eleganza Mano efektivním prostředkem pro zvyšování samostatnosti pacienta a zároveň pro snížení pracovní zátěže zdravotnického personálu. Dobrý den, na obrázcích se jedná o jeden a tentýž stolek. Je to stolek nastavitelný, tzn.


Potřebujete nový stolek ? Objednejte si klasický, kulatý nebo rohový stůl ještě dnes. Zadejte vlastnosti a vybírejte z nabídky 3e-shopů.

Do kuchyně jídelní či servírovací stůl. Do obýváku konferenční stolek a stolek pod TV. Tento elegantní barový stůl je vhodný do všech moderních Stolek je složen z horní a spodní desky z tvrzeného černého skla a konstrukce stolku. Stolek na notebook do postele je vyrobený ze dřeva a dopřeje Vám požitek z práce na notebooku v posteli. Lůžkový stolek slouží jako pomůcka pro ležící pacienty, kteří mají omezenou pohyblivost.


Díky kolečkům na spodní části je snadno ovladatelný a usnadňuje přístup k pacientovi. Stojan má namontován čtyři kolečka, přičemž dvě z nich obsahují brzdu, aby se dal stolek zajistit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky