středa 24. října 2018

Digitální agentura praha

Digitální agentura Praha. Reklamní agentura Praha. Praha se stala sídlem naší reklamní agentury RobertNemec. Tehdy jsme se ještě označovali jako digitální agentura.


Cílem bylo být více nablízku našim klientům v Praze.

Navíc se klienti mohou osobně seznámit, jak vypadá. Jsme digitální agentura. Tvoříme weby a eshopy na míru. Tradiční prodejna fototechniky a fotoslužeb v paláci Langhans v Praze. Vše pro milovníky fotografování v offline i online světě.


Stojí za námi kvalitní webdevelopment a rozsáhlé zkušenosti ve světě PPC kampaní. Naše digitální agentura se zaměruje jak na samotnou tvorbu webových stránek, microsites a internetových aplikací, ale především i na následný digitální marketing nejen internetových projektů.

Tak trochu vlčí, ale tím správným způsobem. Z vlčího společenství jsme přebrali hodnoty, které nás vedou k precizní práci na projektech klientů. Zvyšujeme návštěvnost webů, počet online objednávek, budujeme povědomí o značce a bavíme se na sociálních sítích jazykem, kterému fanoušci rozumí. Investovali jsme do reklamy služeb na facebook. Budeme posílat Vašim klientům newslettery, na které se budou příště těšit.


A stále budeme celý tento celý proces měřit, optimalizovat a ladit dokud nebudeme spokojeni! Realizujeme marketingové strategie, webové prezentace, e-commerce, online kampaně, sociální média, mobilní řešení, výkonnostní marketing a další. V naší činnosti uplatňujeme let zkušeností v oblasti grafikého kreativního designu. Denně sbíráme zkušenosti v digitalní reklamě, v digitálním marketingu, vytváříme image branding v prémiové kvalitě, vymýšlíme loga a corporate identity, tvoříme design luxusních časopisů, katalogů a sazbu knih.


Na to vše známe odpovědi a rádi se o ně s vámi podělíme. Můžeme se navíc stát i vaším průvodcem v neustále se měnícím světě digitálních technologií. Hledáte bezúspěšně nové a kvalifikované zaměstnance?


Personální agentura AMOSA je tu pro Vás! Trh práce je plný schopných potenciálních zaměstnanců, kteří jen čekají na volná místa a příležitost, kterou jim Vaše firma může nabídnout. Programování webů, e-shopy na míru, grafika, marketing.

Věříme ve specializaci. Na projektu se podílí markeťáci, vývojáři, grafici, copywriteři, fotografové, animátoři a další. Podrobně si nastudujeme váš plán a záměr, zanalyzujeme tržní příležitosti, mrkneme na velká zvířata ze světa vašeho odvětví a začneme pracovat.


Vytváříme online komunikační strategie. Kancelář: Global Vision, a. Někde tomu říkají full-servis, ale my nejsme korporát. Bez ohledu na to, co potřebujete, nebo kolik na to máte peněz. Pomůžeme vám zazářit ve světě onlinu. Váš parťák, ne dodavatel.


Jako Next Vision působíme na trhu let, ale máme přes let praxe. Máme za sebou 4webových realizací a bezpočet reklamních kampaní. Svatební agentura Nuptias Plánování svatby je pro nás až na prvním místě a je tomu tak již více než let.


Za tuto dobu se pro nás svatba stala synonymem pro prvotřídní služby, jedinečný design a nezapomenutelné zážitky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky