úterý 23. října 2018

Kuličkový plnovýsuv strong

Kuličkový plnovýsuv Strong. Dynamická nosnost kg. O VELIKONOČNÍCH SVÁTCÍCH ZAVŘENO Od pátku 10.


Plnovýsuv boční kuličkový s tlumením 45kg kuličkový plnovýsuv STRONG s bočním uchycením a tlumením pro šuplíky v různých délkách dodávka obsahuje ks výsuvů délka výsuvu: viz výše v tabulce jednotliv. This feature is not available right now. Please try again later. STRONG kuličkový celovýsuv s tlumením 3mm 45kg. Skladem - ihned k odběru Související dokumenty Technický popis 3D model Parametry Parametr Hodnota.


Změna prodejní doby Vážení zákazníci. Nadstandartní servis a široká a přehledná nabídka zboží. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj.


CENA ZA VÝSUVY JE UVEDENA ZA CELÝ PÁR (TZN. PRAVÝ A LEVÝ VÝSUV)! Strong zahŕňa celý rad nábytkového kovania. Nostnost: kg tichý a plynulý chod v rozměrech od 3do 400mm větší ztráta vysunutí Boční. Kč bez DPH 8Kč s DPH.


Pokročilejší a nejčastěji používaný druh výsuvu. Omlouváme se, ale zboží je dočasně u dodavatele nedostupné. Zabýváme se prodejem plošného materiálu pro truhláře, stavebníky a kutily. Pomocí montážní páčky lze výsuv rozdělit a zásuvku jednoduše vyjmout z korpusu. Zásuvkový pojezd kolečkový.


Nedílnou součástí nábytkového kování jsou výsuvy, které slouží k otevírání a zavírání nábytkových zásuvek. V našem e-shopu vám nabízíme mnoho typů kvalitních výsuvů a dobře si u nás vyberou profesionální výrobci nábytku i zruční domácí kutilové. Guličkový plnovýsuv PRESTIGE. Detail Výsuvný kolečkový pojezd zásuvky.


Sada je určena na jednu zásuvku. SOFT s tlumeným dotahem X-FEST, plnovýsuv. Bude determinováno Doručení. Produkt byl úspěšně přidán do nákupn. CZ přináší doplňky pro vaši kuchyni, koupelnu, nábytek a dřevěné výrobky jako jsou: úchytky, závěsy, kolečka, nosiče, police, držáky a spousty dalšího vybavení.


Kuličkový plnovýsuv strong

Hrany a kování pro truhláře. Dodáváme nábytkové a stavební kování, spojovací materiál, lepidla a jiný sortiment nejen pro truhláře. Plnovýsuv pro dřevěné zásuvky,pojistka proti vypadnutí,lehký chovysoká stranová stabilita. Montážní šířka 1mm,nosnost kg.


Plnovýsuv se samodovíráním pro dřevěné zásuvky,pojistka proti vypadnutí,lehký chovysoká stranová stabilita. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Výsuvy jsou vybaveny patentovaným mechanismem pro tlumený dotah. Záruka 5let - nostnost 45kg - Výška 43mm šířka 17mm - jednotlivé díly jsou oddělitelné pomocí jednoduché západky. Seznam všeho zboží z dané kategorie.


Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky