středa 24. října 2018

Chladservis opravy

To vše s vlastním servisem v Brně. Provádíme záruční i pozáruční servis velkých domácích spotřebičů světových značek. Spotřebiče opravujeme přímo u zákazníka v rámci Brna a okolí do km. Vchod – vjezd areálem Mosilany Přímý vchod ŠPITÁLKA Možnost parkování přímo v areálu MOSILANY ! Zastávka Vlhká, první zastávka od Hlavního nádraží.


Pondělí - Pátek: 8-18h, Sobota: 9-12h Osobní odběr s dopomocí naložení spotřebiče do vozu je možný pouze ve všední dny do 15:30h nebo po předchozí domluvě. Servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů - kvalitní služby za rozumnou cenu. Specializujeme se na prodej a servis velkých domácích spotřebičů. Vždy u nás najdete stovky spotřebičů skladem za akční ceny. Chladservis VaRa, spol.


Montáže, servis a sanitace výčepních zařízení. K dispozici jsme po telefonické nebo písemné dohodě. Brně a provádí servis a opravy chladící techniky. Poskytujeme profesionální autorizované servisní služby. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat.


Již se Vám nevyplatí oprava staré ledničky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu ledničky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Opravy ledniček a mrazáků. Overte si, ako sa zobrazujú firemné kontakty na iných stránkach.


Nabízíme servis a opravy chladicích zařízení: chladničky, mrazničky. Ekonomické záznamy Nájdite si správnych obchodných partnerov a preverte si ich finančné zdravie. Servis domácích spotřebičů v Bystřici nad Pernštejnem.


Aleš Balicki - ledničky a mrazničky. Nabízíme prodej a servis vestavné i volně stojící bílé techniky a spotřebičů 2. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Co je třeba vědět při objednání opravy ledničky, mrazničky? Je třeba vědět značku chladničky či mrazáku, nejlépe typové označení (uvedeno na výrobním štítku), zda je lednička nebo mrazák kombinovaný.


Peter Hrdlica - CHLAD SERVIS LEVICE - Výroba, inštalácia a oprava chladiarenských zariadení a domácich spotrebičov. JAN HOLEK - OPRAVY CHLADÍCÍHO ZAŘ. Pokažená myčka, lednička, mraznička nebo pračka? Potřebujete opravit myčku, chladničku, mrazničku nebo pračku? Záruční a pozáruční opravy a servis domácích spotřebičů Brno a Brno venkov.


Velkoobchodní a maloobchodní prodej náhradních dílů. Zápis firem do katalogu. Vaší značky, produktů či služeb, způsob zviditelnění Vaší firmy, informace pro stávající i případné klienty o Vaší nabídce, výrobcích či službách firmy, inzerci na internetu, efektivní formy propagace za příznivé ceny. CINTULA MIROSLAV - CHLADSERVIS , Holíč. HRDLICA PETER - CHLAD SERVIS LEVICE, Santovka.


Produkty a služby: tepelné čerpadlá, oprava chladničiek, klimatizácie. DVK TECHNIKA - Pavel Císař.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky