pondělí 22. října 2018

Nabytkova dvirka

Hledáte kvalitní nábytková dvířka nebo dvířka ke kuchyni od českého výrobce? Jsme specialisté na výrobu a prodej nábytkových a kuchyňských dvířek na území České a Slovenské republiky. Vážení návštěvníci, vítáme Vás na našem webu.


Vše pro výrobu nábytku. Nábytková dvířka dávno přerostla kategorii „kuchyňská“.

Internetový portál zabývající se prodejem nábytkových dvířek, věncových lišt, říms, ramp TRACHEA, GRENA které si můžete osobně vyzvednout na našich prodejnách v Brně, Hlinsku a Čáslavi. Nabízíme moderní kvalitní kuchyňská a nábytková dvířka s doplňky. Máme širokou nabídku typů, tvarů a barev dvířek - nechte se inspirovat a vytvořte si útulný domov podle Vašich představ. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. Objednávací a kalkulační formulář dvířka typ G. Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace Stahujte dokumenty pro snadnou montáž a využití produktů.


Sháníte moderní nebo retro úchytky na nábytek? U nás seženete úchytky do kuchyně, na vestavné a jakékoli skříně.

Vyberte si kovové, mosazné, porcelánové, keramické, plastové, rustikální, dřevěné úchytky, ale také méně tradiční kožené či z provazu. NÁBYTKOVÁ (KUCHYŇSKÁ) DVÍŘKA. Jsme autorizovaní prodejci české firmy Trachea, která je výrobcem dvířek nejvyšší kvality. Pokud hledáte vysoce kvalitní výrobek ve velmi široké nabídce za rozumnou cenu, doporučujeme vám vybrat tyto dvířka.


Nabytkova dvirka T Dodatečná Povrchová Úprava. Folie 212p dub natural patina. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.


Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro náročnější zákazníky nabízíme i kuchyňská dvířka z masivu. Kuchyňká dvířka z masivu. Pro realizaci kuchyňkých dvířek z dubu, buku, třešně, javoru nebo borovice nabízíme širokou škálu odstínů moření.


Tato technologie umožňuje potiskovat nejen nábytková dvířka ,ale i další plošné materiály libovolnými motivy proto má uplatnění nejen na kuchyňských linkách , ale také v koupelně, dětském pokoji, šatně atd. Lakování nabízíme v odstínech stupnic NCS, RAL, SAY a odstín lze načíst i ze vzorku dodaného zákazníkem. To znamená, že barvená škála odstínů je téměř neomezená. Tradiční a dlouholetý výrobce kuchyňských dvířek a deskových materiálů.


Nabídka desek zahrnuje protipožární, nehořlavé a žáruvzdorné materiály Grenamat, Grenaisol a Grenaboar MDF desky s vysokým leskem a hlubokým matem Grenagloss a foliované desky FFB (kašír).

Pro pravidelné odběratele, především z řad výrobců a truhlářů, je pak určen konfigurátor profi- dvirka. Samozřejmostí je záruka let na všechna dvířka, kterou Grena poskytuje díky dlouholetým zkušenostem a vysoké kvalitě používaných materiálů. Ty určují formu výrobního zpracování, a tím v podstatě i jejich kvalitativní vlastnosti. Dalšími významnými faktory určující kvalitu nábytkových dvířek jsou typ lepidla a vlastní technologie výroby. Základem nábytkových dvířek je vždy deska, a to buď MDF.


Rozšířili jsme pro vás nabídku LTD o nových dekoru a dvě nové zadní strany pro lisovaná dvířka. Acrylic bílý lesk nejprodávanější z akrylátů, rozhodli jsme se jeho nabídku rozšířit o postforming se záporným úhlem 30°, který supluje úchytku a také akrylát o tloušťku 38mm. Nábytkové kování, úchytky, pojezdy na kovaninabytkove.


Značka DOMESTAV je kvalitní nábytek z masivu i nábytkové kování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky