středa 10. října 2018

Psací podložka s klipem a5

Psací podložka As kovovým klipem nahoře. Podložka psací s klipem DELI A modrá. Slouží pro snadné a rychlé uchycení dokumentů. Deska je vyrobena z kvalitní silné lepenky 5mm a potažena plastovou fólií, která ji chrání před poškozením.


Auzaviratelná _ zvolte barvu.

Překližka je silná mm. Dřevěná psací podložka na papíry ve formátu Avyrobená z voňavé břízové překližky. Vybavena silným klipem. Uzavíratelné tuhé plastové desky. Tuhá psací podložka s klipem.


Moderní psací podložka z kvalitního lamina se řadí k exkluzivní kolekci Neo Colori. Díky kovovému klipu a tvrdým deskám můžete psát i za chůze bez potřeby.

Vyrobeno z extra pevné lepenky a plastu. Vhodná na dokumenty A4. Vyrábí se v pěti navzájem ladících odstínech.


Desky s klipem nebo také psací podložky využijete při práci v terénu, kdy je potřeba zapisovat poznámky i jinde než u pracovního stolu. Zároveň se hodí i na přenášení dokumentů. Vybrat si můžete jednodeskové nebo uzavírací.


Některé mají i praktický úchyt na tužku. Jednodeska s klipem A- plast - modrá 5-533. Formát A materiál plast. I uzavíratelné - lamino s PVC fólií.


Pevná podložka pro každodenní použití ve svěžích barvách WOW s dvoubarevným efektem. Silná kovová spona chrání bezpečně papíry. Ideální pro uchování dokumentů v bezpečí. Je opatřena rychloupínacím klipem s háčkem, který umožňuje zavěšení na zeď. Popis: Nezbytná pomůcka při psaní všude tam, kde nemáte k dispozici stůl.


Kovová spona Bensons s rozevřením až mm pevně drží i samostatný papír.

Laminovaná psací podlo. Maul, psací podložka s klipem A, modrá. Omlouváme se, ale prodej tohoto produktu byl ukončen. Není možné jej objednat. Kč bez DPH 4Kč vč. Rozměry 35x23xcm.


Doporučená technologie tisku: laser L tampontisk T sítotisk S3. A PVC, nylonová, černá, Vyhledávač reklamních a dárkových předmětů společnosti. Tato psací podložka je vyrobena z kvalitní extra 5mm silné lepenky. V horní části opatřena kovovým klipem k rychlému a snadnému uchycení papíru, dokumentu.


Klip pevně uchytí až listů. Tipy: Tuto podložku nabízíme také v provedení desek - uzavíratelná podložka s klipem Leitz Wow.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky