středa 11. října 2017

Jak čistit zuby sonickým kartáčkem

Jak správně čistit zuby sonickým kartáčkem Philips Sonicare? Jak si správně vyčistit zuby zubním kartáčkem a neubližovat si. Z deníčku dentální hygienistky. Názorné video Vám ukáže, jak se správně starat o zdraví Vaší ústní dutiny s pomocí elektrického zubního kartáčku. Dozvíte se více o technice čištění a několi.


Jak čistit zuby sonickým kartáčkem

Správné čištění zubů se sonickým kartáčkem Philips Diamond Clean a mezizubním kartáčkem Philips Airfloss. Objevte nový způsob péče o zuby a dásně Objevte nový způsob. Vítejte u nového videa se zubní tématikou. Oral-B Europe 10views.


Dnes vám povím svůj názor na elektrické zubní kartáčky. Reportážní, vzdělávací, produktová nebo prezentační videa a různé zajímavosti přímo i nepřímo související se světem stomatologie a dentálních profesí. Víte, že selektrickým zubním kartáčkem byste si zuby měli čistit jinak než smanuálním? Chcete vědět, jak se čištění liší od toho, na jaké jste zvyklí sběžným kartáčkem a jak elektrický kartáček správně používat a dosáhnout sjeho pomocí těch nejlepších výsledků? Poradíme vám vnašem průvodci.


Sonický kartáček držíme stabilně všemi konečky prstů podobně jako smyčec. Aplikace zubní pasty Na sonický kartáček Philips Sonicare aplikujte jen malé množství jemné zubní pasty s nízkou. Mohu čistit zuby sonickým kartáčkem déle než dvě minuty? Fungujeme bez omezení – sklad i expedice běží na plné obrátky. Jak nakupovat během karantény?


Jak čistit zuby s rovnátky? Rozdíl mezi manuální a sonickým zubním kartáčkem. Jak vybrat kartáčkovou hlavici? Podpora pro sonické zubní kartáčky a další produkty. Aby byly zuby dokonale čisté, je třeba jim věnovat nějaký čas.


S klasickým manuálním kartáčkem doporučujeme čištění přibližně po dobu 10–minut. Je tedy mnohem efektivnější, ale ne na úkor šetrnosti. Vybíráme náhradní hlavice Philips Sonicare.


V tomto strmém úhlu stále provádějte kartáčkem drobné krouživé pohyby nebo vibrace, nejprve na vnitřní straně zubu, pak na jeho vnější straně. Důvo proč je třeba tuto oblast čistit popsaným způsobem je, že čistící plocha je příliš úzká pro kartáček držený vodorovně. Nicméně to je oblast, která vyžaduje.


Přibližně od tří let jsou děti schopné čistit si zoubky samy, rodiče však musí dohlížet a zoubky dočišťovat. Většinou tak kolem osmi let jsou děti schopné čistit si zuby samy, některé se to naučí dříve, u jiných musí rodiče pomáhat až třeba do dvanácti let. Kdo má zuby čistit – dítě nebo rodiče? Zoubky mají dětem čistit rodiče, a to do takových – let věku dítěte. Malé dítě nemá dostatečně vyvinutou jemnou motoriku, a tudíž není schopno dostatečně zvládnout techniku čištění a zuby řádně vyčistit, navíc většinou nemá možnost zrakové kontroly (nevidí do zrcadla).


Jaký je rozdíl mezi kartáčkem s 3D technologií a sonickým kartáčkem na zuby ? Pokud jste se rozhodli pro investici do elektrického zubního kartáčku, měli byste vědět, že existují hned dvě varianty rozdělené podle technologie. Sonický stíravý pohyb napění pastu na bublinky, které odstraní zubní plak a proniknou hluboko mezi zuby a podél linie dásní. Doporučujeme vám, abyste si prošli zásady. Za pouhé minuty dosáhnete stejného účinku jako s manuálním kartáčkem za měsíc. V současné době se názory na způsoby čištění zubů a výběr zubních kartáčků výrazně liší.


Jak čistit zuby sonickým kartáčkem

Pokud přijdete do obchodu, případně lékárny, pro zubní kartáček, rozhodovat se budete mezi třemi typy, a to manuálním, oscilačně-rotačně-pulzačním (tzv. 3D technologie) a sonickým. Elektrické zubní kartáčky najdete běžně také v prodejnách s elektrem. Se sonickým dětským zubním kartáčkem Philips Sonicare for Kids si děti čistí zuby lépe, déle a častěji.


Bezplatná vzdělávací aplikace s roztomilým Sparklym navíc změní každodenní čištění zubů v zábavu a pomůže dětem vybudovat zdravé návyky. Se zubním kartáčkem a aplikací Philips Sonicare For Kids se mohou děti naučit, jak si samy správně čistit zuby. Aplikace se synchronizuje se sonickým zubním kartáčkem dítěte prostřednictvím Bluetooth, ukazuje techniky správného čištění a umožňuje sledovat výkon. Jak motivovat děti k lepšímu čištění zubů Nebaví Vaše děti stát ráno a večer v koupelně před umyvadlem a čistit si zuby ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky