pondělí 9. října 2017

Plynovy gril akce

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma plynový gril. Ušetříte tak čas i peníze. Zahradní plynový gril je ideální pro rodinné grilovačky i větší akce.


Zahradní gril s udírnou, na dřevěné uhlí s konstrukcí typu lokomotiva.

Gril je vybaven komínem s uzavíratelnou klapkou, prostornou grilovací plochou s chromovaným ocelovým roštem se smaltovanou povrchovou úpravou, víkem a sekundárním grilovacím prostorem pro nepřímé grilování či zauzení. Odkládací plochy jsou po obou stranách grilu, přičemž pod levou se nachází nádobka např. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Nažhavte grily, grilovací sezóna začíná! Vyberte si gril podle barvy, velikosti nebo způsobu ohřevu a staňte se hvězdou rodinných večeří a večerů s přáteli. Za grilovanými specialitami už nebudete muset do restaurace.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Plynový gril Tesco za akční ceny #128176;.


Námi nabízené plynové grily se připojují na propanbutanové láhve, grily pro camping je možné připojit i na plynové kartuše. Grilování na plynu je rychlejší, čistší a snadnější. Jak správně vybrat vhodný gril ? Litinový rošt a grilovací plotna. Další slevy zahradních grilů na Kupi.


Elektrický gril Steba VG 3představuje kompromis mezi velkým výkonem a obstojnou cenou. Za dané peníze nabízí dostatečný komfort při práci i výkon, ale přesto není dokonalý. Základním pozitivem je především technologie, která zaručí, že přístroj dosáhne velmi rychle požadované provozní teploty. Gril má integrovaný boční vařič o příkonu kW, který se skvěle hodí pro přípravu omáček a příloh. Teploměr ve víku umožňuje jednoduše a průběžně kontrolovat teplotu.


Přední část grilu je opatřena poličkou, která je vhodná například na koření. V tom případě jste na správném místě! Ať už jste zastánci klasického grilování na uhlí, či poslední dobou čím dál více rozšířenějšího grilování na plynu, jistě najdete ten pravý gril v našem sortimentu.


Seznamte se s plynovým nerezovým grilem GOklahoma BBQ Premium Line.

Letní posezení s přáteli, rodinná oslava, krásné chvíle s dobrým jídlem i náladou vám zajistí tento plynový zahradní gril. Gril je vyladěný k dokonalosti do posledního detailu a jeho vysoký výkon uspokojí i ty nejnáročnější. Na všech typech grilů můžeme připravovat šťavnaté maso. Níže si uvedeme několik nejpopulárnějších receptů na gril. Jsou lahodné, a hlavně velmi jednoduché.


Zvládnou je i tatínci s pivem v ruce. V rámci receptů vám tak poradíme, jaké maso na gril vybrat. Mnoho z vás totiž tápe, co na gril vlastně dát a co stojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky