pátek 6. října 2017

Dětské termosky na jídlo

Dětské boxy na svačinu jsou většinou lehčí a menší než klasické termosky na jídlo. Jejich design je vyveden v hravých barvách, seženete i skip hop termosky ve tvaru zvířátek či oblíbených dětských postaviček. Vše pro střelbu, outdoor, lov i další koníčky na jednom místě!


Inovovaný design termosky vyrobené z té nejkvalitnější nerezové oceli pro ty nejlepší vlastnosti. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Tefal, Esbit, Stanley a dalších. V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. Kvalita: termosky a termohrnky. Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání. Ohřát voda na mlíko : to znamená nalít vodu do lahve nasipat z dávkovače Nutrilon a podávat právě připravené.


Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli , je nepropustná. Díky svému designu se hodí nejen na piknik do přírody ale i do víru velkoměsta.

Dětské termosky Špičková dětská nerozbitná vakuová termoska s nerezovou termoizolační vložkou pro hygienické přenášení teplých i studených nápojů a jejich bezpečné popíjení nejmenšími dětmi od roku. Vychytané termosky na jídlo Máte rádi vaše oblíbené nápoje a jídlo horké za každé situace? Termosku lze jednoduše umýt. Seznamte se s termoskami Esbit. Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin.


Nenechte se svazovat počasím nebo tím, že je právě čas na obě a vyrazte s dětmi ven. Vybavte se termoskami na jídlo a pití, které vám kdekoli naservírují teplý oběd nebo čaj. Dětské termosky na cesty Kromě zdravotní nezávadnosti existuje ještě jedno důležité kritérium, které by měly dětské termosky dodržovat – nerozbitnost. Přesně taková kritéria naše výrobky pro děti splňují – například dětská termoska s brčkem BAMBINI, které udrží stejnou teplotu mimořádně dlouho. Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravou termosku na jídlo.


V nabídce máme kvalitní nerezové termosky na jídlo pro děti i dospělé. Hodí se na teplé pokrmy, polévky, v létě třeba i na studený těstovinový salát. Mnohé můžete použít i na nápoje. Dětská termoska na jídlo - limetková.


Krásná nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 2ml. Dno termosky je chráněno odolnou protiskluzovou patkou.

Vaše jídlo bude vždy připraveno ke konzumaci v ideální teplotě! Vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. Vnější strana termosky je pokryta speciální černou, matnou, neklouzavou barvou, která zabraňuje náhodnému upuštění při držení v rukavicích.


Popularita boxů na jídlo a krabiček na svačinu se šíří po celém světě. Proto nemůžou chybět ani v našem e-shopu. Určitě by vám neměly uniknout svačinové boxy Monbento. Udrží nápoje horké na mnoho hodin a pomohou Vám tak zůstat v teple. V létě naopak oceníte chladné nápoje a příjemné osvěžení.


Lahve, termosky a termohrnky. Thermos (17) Cena od K. Na vodu na přípravu um doporučuji normální úzkou termosku, ze širokých se voda špatně přelévá. Nerezová termoska na jídlo o obsahu litru.


Příkrmy nosím v termobrašně od Tescomy a když tam přihodím chladící sáček (takový ten namražovací obklad) tak mi všechno vydrží celý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky