pátek 13. října 2017

Glastek 40 special mineral cena

GLASTEK SPECIAL MINERAL (PoV). Hydroizolačný pás z SBS modifikovaného asfaltu s nosnou vložkou zo sklennej tkaniny. Pás je na hornom povrchu opatrený jem. Pás z SBS modifikovaného asfaltu s nosnou vložkou ze skleněné tkaniny. Používá se pro parotěsnou a popřípadě.


Nové, nerozbalené kusy rolí asfaltového pásu glastek AL MINERAL - s hliníkovou fólií - DEK. Nakoupeno jako ochrana proti radonu. Role: délka m, šířka m, Tl.


Nicmene, kdyz se podivam na cenu, rad bych se zeptal, jestli nekdo nemate zkusenosti s nejakyma alternativama. Tento druh vložky dává pásu vysokou pevnost. Na spodním povrchu je opatřen separační PE fólií. Pás svojimi parametrami splňuje vysoké.


Výsledek vyhledávání zboží glastek special mineral. Sklodek special mineral - cena za m2. Prodám hydroizolační asfaltový pás glastek special mineral ,role 7. ELASTEK SPECIAL MINERAL je vyroben z SBS modifikovaného asfaltu.


Zda je nutné penetrovat či nikoliv? V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání sklodek special mineral. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Dostupné na predajniach. Modifikovaný asfaltový pás s nosnou vložkou ze skleněné tkaniny, z vrchu opatřený jemnozrnným posypem, ze spodu spalnou folií.


Zamýšlené použití stavebního výrobku v souladu s příslušnou harmonizovanou. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nějaký rozdíl mezi hydroizolací glastek special. Elastodek special mineral. Dále se používá jako izolace spodní stavby proti zemní vlhkosti, gravitační a tlakové vodě. Ve střešních pláštích je.


MODIFIKOVANÉ ASFALTOVÉ PÁSY. Naše odbornost je opřena o teoretické i. Rozhodně zaujme svým všestranným využitím, o kterém si ale více povíme až dále. Lze jej využít také jako ochranu proti radonu.


Glastek special Mineral technický list , foto (pdf).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky