pátek 13. října 2017

Lázně lednice ceník procedur

Upozorňujeme naše hosty, kteří čerpají v lázeňském domě PERLA pouze procedury, že je třeba dostavit se na recepci minimálně minut před začátkem první procedury, aby bylo možné vše vyřídit a nepřišli jste tak o načasovanou proceduru nebo Vám nemusela být zkrácena. Spa Resort Lednice nabízí kvalitní léčebné procedury. Podívejte se na ceník léčebných lázeňských procedur a navštivte nás v lázních Lednice za zvýhodněné ceny.


Perla Spa is a modern rehabilitation facility in close to the castle garden and provides comprehensive treatment and rehabilitation services by using the effects of natural iodine-bromine mineral water, which also has beneficial effects on the musculoskeletal and circulatory systems, neurological diseases, and also for gynecological problems and post-burnconditions. Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál a blahodárné účinky minerální vody určitě uspokojí i náročnější klientelu. Pobyty v Lázních Lednice s nástupy do 4.

Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Ceník lázeňských procedur. Délka procedur dle individuální ordinace lékaře. UPOZORNĚNÍ: Bertiny lázně jsou z důvodu rozsáhlé rekonstrukce ubytovacích a stravovacích prostor do 17.


Procedury nejsou vhodné pro těhotné ženy. ZMĚNY V PRŮBĚHU ROKU VYHRAZENY. Jak si zažádat o komplexní léčbu? Objednat komplexní léčbu.

Kapacita hotelu Perla je lůžek. Veškeré služby jsou nabízeny pod jednou střechou. Klienti nikam nedochází. Lázně lednice – hotel Perla. Zde naleznete informace o cenách souvisejících s komplexní a příspěvkovou péčí.


Hotel je přizpůsoben i pro vozíčkáře. Komplexní a příspěvková péče. Horské lázně Karlova Studánka, státní podnik jsou zdravotnickým zařízením a přímo řízenou organizací Ministerstvem zdravotnictví ČR. Každé zdravotnické zařízení, v případě potřeby, je povinno poskytnou součinnost, a proto stejně jako všechna ostatní zdravotnická zařízení (např. nemocnice), tak i Horské. Priessnitzovy léčebné lázně a. Léčba v lázních je zaměřena hlavně na nemoci nervového systému, pohybového ústrojí a rehabilitaci.


Srdečně vás zveme k návštěvě Františkových Lázní, vyhledávaného centra relaxace a zdraví. Informujte se, kochejte se, ubytujte se. Konstantinovy lázně nabízejí širokou škálu léčebných procedur se zaměřením na kardiovaskulární onemocnění.


Zároveň disponují relaxačním bazénem s příjemně prohřátou vodou a vlastním saunovým světem vybaveným několika druhy saun. Pro aktivnější klienty nabízí například širokou škálu nordic walking tras. Sanatoria Klimkovice - lázně , pohybové ústrojí, gynekologické onemocnění.

Nyní mohou děti do let absolvovat neurorehabilitaci hrazenou z prostředků zdravotního pojištění v rámci tzv. Aktuální informace naleznete zde, na našem webu, a také na sociálních sítích. Poznámka: Speciální cena platí pro držitele voucherů ze slevových portálů na dokup procedur navíc po dobu pobytu.


Sleva je dle nabídky z pultových cen. Programy zahrnují vstupní vyšetření, léčebný paušál a procedury v počtu a skladbě dle ordinace lékaře. Léčebný paušál zahrnuje výkony lékařů, sester, léky a pomocná vyšetření, tzn. Pro stanovení ceny doplatků za služby během KLP a PLP pobytu je tak rozhodující den jeho závazné rezervace. V případě vašeho nesouhlasu s nabídkou služeb neprodleně kontaktujte recepci lázní na tel.


V naší nabídce naleznete wellness pobyty , lázeňské pobyty , relaxační pobyty , zvýhodněné pobyty a mnoho dalších zajímavých pobytů. A rovněž ochota personálu v recepci mě velmi překvapila. Pan Bezděk se snažil vyhovět mým požadavkům na změnu temínu procedur a pokud došlo ke změně termínu ze strany lázní, telefonicky mě upozornil.


Ještě jednou děkuji za péči a věřím, že pokud budu v budoucnu mít možnost navštívit lázně , bude to Bludov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky