pátek 6. října 2017

Odstraňovač žmolků tchibo

Pohyblivá střihací hlava s extra velkou střihací plochou zbavuje pleteninu žmolků a uzlíků – velmi důkladně, šetrně a rovnoměrně. Tento praktický, ergonomicky tvarovaný odstraňovač žmolků nabízí čtyři délky střihu pro různé druhy pleteniny a také dva rychlostní stupně. Zásobník na žmolky se dá pro. S péčí o oblečení vám pomůže odstraňovač žmolků. Odstraňovač žmolků s pohyblivou střihací hlavicí Obj.


Zejména u oblíbeného svetříku začne být často brzy vidět, že je oblíbený: vlněné oblečení, které často a rádi nosíme, má sklon k tvorbě žmolků a uzlíků. Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Věříme, že Vám bude tento vy robek dlouho sloužit k Vaší spokojenosti.


Začněte proto s odstraňováním žmolků na skrytém místě textilie, kterou chcete ošetřit. U hrubších vlněných povrchů nasuňte na odstraňovač žmolků dis-tanční. Protože není vlna jako vlna, je odstraňovač žmolků vybaven distančním nástavcem, který lze nastavit na tři délky anebo ho – pro obzvlášť jemný střih – zcela odejmout.


Extra velká střihací plocha Střihací hlava s bezpečnostním spínačem je pohyblivá a je vybavena extra velkou střihací. Možnost doručení objednávky do kamenných obchodů je momentálně nedostupn. I věc z druhé ruky může dobře sloužit.


Vyberte si z kategorie odstraňovače žmolků Tchibo. Doporučuje nás zákazníků. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Newsletter Tchibo , ktorý ma bude informovať o aktuálnych kolekciách, súťažiach, zľavách a špeciálnych akciách. Zobraziť vzorový Newsletter tu Potvrdzujem, že som si prečítal(a) Podmienky pre spracovanie osobných údajov a súhlasím s nimi. Tchibo vytvárala personalizované profily na základe môjho nákupného a používateľského správania s cieľom lepšieho prispôsobenia reklamných a webových ponúk mojim osobným záujmom.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Váš nový, výkonný odstraňovač žmolkov je vybavený pohyblivou strihacou hlavou s výnimočne veľkou strihacou plochou a demontovateľným diš. Velice snadno se používá i čistí.


Kč – 4Kč v obchodech Porovnat ceny. Systém trojitého břitu zajišťuje maximální šetrnost k oděvům Dodává. Díky odžmolkovači tak i starší kusy. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Skoncovat se žmolky a odstranit nerovnosti ze všech druhů tkanin vám pomůže odstraňovač žmolků ETA Linty. Jeho ergonomický tvar zajišťuje pohodlnou manipulaci a přes své kompaktní rozměry nabízí poměrně velkou aktivní plochou čištění.


Vďaka mnohým malým elektronickým pomocníkom sú bežné činnosti omnoho jednoduchšie. Odžmolkování oděvu tak zabere jen zlomek vašeho času. Multimédiá zas ponúkajú zábavu a starajú sa o príjemné chvíle. Objavte v Tchibo kvalitný výber elektrických spotrebičov pre Váš domov – od zábavnej až po domácu elektroniku. Taky se vám už stalo, že se na vašem oblíbeném svršku po několikátém vyprání objevily žmolky?


Nic se neděje, i proti tomuto neduhu už dnes umíme bojovat. Pořiďte si některý z odstraňovačů žmolků a udělejte ze svého prádla znovu zářivý kousek! Tak neváhejte a vybírejte z pohodlí domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky