středa 11. října 2017

Nádrž na dešťovou vodu 6000 l

Nádrž na dešťovou vodu 6000 l

Jejich instalace nevyžaduje beton. Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu. Vhodná ke skladování dešťové vody.


Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní nelepenou jímku. Sestava obsahuje veškeré potřebné příslušenství a je navržena tak, aby zákazník nemusel nic dokupovat. Technologie výroby rotačním tvářním, 1 těsnost a trvanlivost.


Záruka od výrobce let! Podzemní plastová samonosná nádrž SMART se využívá k akumulaci dešťové vody. Zásoba vody následně slouží pro závlahu zahrady nebo je možné využít ji v domácnosti. Jímku lze použít také k akumulací odpadní, splaškové vody. Nezapomeňte si také prohlédnout naši nabídku IBC.


Sada pro zalévání zahrady a splachování WC dešťovou vodou označená jako KOMFORT je určena pro stavby k trvalému pobytu osob, jako jsou například rodinné nebo bytové domy. Nádrže na dešťovou vodu dle modelové řady. Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat. Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy.


Podzemní samonosná nádrž na dešťovou vodu Li-Lo je speciálně konstruovaná nádrž plochého tvaru určená k instalaci v problémových lokalitách, např. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jímka splňuje podmínky dotace „Dešťovka“.


Nádrž na dešťovou vodu 6000 l

Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Cílem tohoto programu je motivovat vlastníky a stavebníky obytných domů k udržitelnému a efektivnímu. Nádrž k obetonování se hodí do skalnatého podloží i do svahu. Samonosné nádrže se obsypávají zeminou, a jsou proto vhodné do klasického podloží se stabilní půdou. Pro nestabilní podloží u nás najdete i. Plastová uzavřená nádrž z polypropylenu určená k uchovávání dešťové vody.


Lze užívat na zálivku zahrady a jiné účely, tam kde stačí užitková. Kruhová samonosná nádrž na dešťovou vodu je určena do staticky mírných podmínek půdy. Speciální požadavky jsou možné po domluvě. Sestava je vhodná na sběr dešťové vody a její další využití pro zálivku. Podklad i obsyp nádrže se provádí z jemného štěrku, není třeba žádné betonování.


Výrobce poskytuje záruku let, životnost je prakticky neomezená! Výhodná sestava 3vje složená z nádrže na dešťovou vodu , čerpadla včetně příslušenství a filtrace před nádrž. Pouze si napojíte zahradní hadici na coulový závit a můžete vodu z nádrže začít čerpat.


Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Tato výhodná sestava se skládá z: 1) Dvouplášťová nádrž na dešťovou vodu – kruhová m³.


Součástí sady je samonasávací čerpadlo EASY JET 8se sacím potrubím a setem zavlažovací hadice. W a maximální výtlak m. Plastová jímka určená ke skladování dešťové vody nebo splaškové, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody. Zachycená dešťová voda se dále využívá k zalévání zahrady, splachování nebo praní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky