čtvrtek 19. října 2017

Stavebnice voltík

Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaše objednávky a ze srdce přejeme příjemné prožití Vánočních svátků. Pohyblivý betlém, Voltik. This site won’t let us show the description for this page. Vzdělávací hračky, Voltik. Například lze sestavit rozmanité houkačky, polní telefon, krystalku, jednoduché.


Stavebnice obsahuje vše pro stavbu elektronických modelů bez pájení. Upozornění: Dětem do let určeno pouze pod dohledem rodičů. Voltík od 3Kč - Heureka. Pokud jsou obvody zapojeny ve stavebnici podle příručky, nemůže dojít k poškození součástek, které stavebnice obsahuje.


Nevyžaduje žádné znalosti elektroniky! Například si lze vyzkoušet funkce logických členů (AN OR, INVERT) a jejich kombinace. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Stavebnice voltík

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Digitálne experimentálne stavebnice. V pohodlí domova si děti mohou vyzkoušet sestavit elektrický klavírek nebo třeba telegraf.


Sestavování modelů nevyžaduje žádné znalosti. Můžete si vyzkoušet funkce logických členů a jejich kombinace, sestavit kódový zámek, různé bzučáky a blikače nebo zpožďovací obvod do 100s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


SRAM a vše potřebné k sestavení digitálních modelů bez pájení. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Boffin, Alltoys, Svoboda a dalších. Je určena dětem od let a umožňuje sestavit podle jednoduchých návodů nejméně elektronických modelů bez pájení s barevnými světélky a tónovým bzučákem. Modely mají různou obtížnost sestavení, od nejjednodušších.


Cena 2€ Tajomstvo elektroniky Auto, loď experimentov. Pri stavebniciach sa deti učia aktívne myslieť, tvoriť, ale cvičia si aj jemnú motoriku, trpezlivosť. No a samozrejme pri stavebniciach sa dajú zažiť hodiny zábavy a spoločne strávených. Máte aktivovaný filter - nezobrazia sa Vám všetky produkty, ale len tie, ktoré zodpovedajú nastaveniu.


Podle podrobných návodů lze sestavit houkačku, telefon, krystalku, radiový přijímač, detektor kovů, metronom, blikač, poplašné zařízení, barevnou hudbu, měřič stisku a dalších více než zapojení. Vítejte na webu - elektronické stavebnice pro kutily i profesionály T yto stránky Vám nabízí široký sortiment elektronických stavebnic. V případě zájmu o zaslání kterékoliv stavebnice z nabízeného. OBJEDNÁVKY, kde prosím uveďte přesnou adresu doručení a kód stavebnice.


Lze sestrojit například vysílač a přijímač Morseovy abecedy, vlhkoměr, houkačky, elektronický klavírek nebo telegraf. Napájení: 4×AA baterie (nejsou obsahem balení). Ponúka mnoho možností zapojenia efektných elektronických modelov podľa príručky alebo tiež podľa svojich znalostí.


Stavebnice voltík

Stavebnica obsahuje všetko pre stavbu elektronických modelov bez spájkovania. VOLTÍK I - elektronická stavebnice č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky