středa 11. října 2017

Kvs moravia dvorce

Sortiment domácích spotřebičů na pevná paliva vyrábíme v závodě ve Dvorcích který má již více než stoletou historii. Tento závod dnes patři společnosti KVS EKODIVIZE a. Prize of the President of the Moravian and Silesian Region for social responsibility. A certificate of recognition given to KVS EKODIVIZE a. Výroba sporáků na pevná paliva KVS - MORAVIA určených k vytápění a vaření pokrmů.


Moderní design pro interiéry rodinných domků.

Průměr kouřového hrdla pr. Kamna s proskleným topeništěm. After the war the engineering production. KVS Ekodivize zajišťuje výrobu v hutnictví a stojirenském průmyslu.


Zajišťujeme také reciklaci průmyslových odpadů a výrobu přísad pro metalurgii. Po válce již u strojírenství zůstalo. KVS MORAVIA KVS EKODIVIZE a. Tyto spotřebiče pracují na. Základním podnikatelským záměrem KVS EKODIVIZE a.

Díky modernímu designu lze sporák na dřevo umístit v kuchyňské lince a interiérech rodinných domků. Krbová kamna na dřevo s plotnou jsou vhodná pro ohřev a přihřívání pokrmů. Hojně jsou využívána na chatách a chalupách.


Značná úspora elektřiny a plynu (zemní plyn nebo propan butan). Neváhejte nás kontaktovat s Vašim požadavkem. Wood stoves, KVS EKODIVIZE a. The stoves are suitable both for modern and older interiors. The wood stoves operate on the principle of burning wood and wood briquettes. Products KVS EKODIVIZE a. Kovoobrábanie - veľkosériová výroba dielov sústružením.


Stove with heat exchanger, KVS EKODIVIZE a. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy MORAVIA DVORCE s. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail MORAVIA DVORCE , s. Machining The joint-stock company KVS EKODIVIZE a. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Popis: Firma KVS EKODIVIZE a. Součástí nabídky jsou kamna a sporáky rozličných designů, rozměrů a výkonů, včetně těch se zabudovanými výměníky. Jsou konstruované na topení dřevem. Sporák s výmenníkom, KVS EKODIVIZE a.

Dvorce součástí společnosti KVS EKODIVIZE a. Tento typ propojuje výhody krbových kamen a sporáku, protože kr. Kachle na tuhé palivá, KVS EKODIVIZE a. Moderný dizajn umožňuje umiestniť kachle na tuhé palivá v rodinnom dome, na chate a podobne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky