úterý 3. října 2017

Platy v nemecku tabulka

Platy v Německu – tabulka. Zajímají vás další profese? Nejen mzdy v ČR, ale i platy v Německu vykazují rozdíly mezi průměrnou mzdou na úrovni celého Německa a mediány mezd. Statistiky zároveň poukazují na další. Aj v Nemecku platí, že ten kto pracuje hlavou zarobí omnoho viac ako ten, kto si na svoje živobytie zarába svojimi rukami.


Poslední vývoj ale ukazuje, že zájem o práci v zahraničí roste.

Nemecko sa zaraďuje medzi väčšinu štátov Európskej únie, kde je minimálna mzda zavedená. I po dvaceti letech od sjednocení jsou platy ve východním Německu nižší než v západním Německu. I když rozdíly v platech mezi ženami a muži již nejsou tak. Ako to zvládla vaša ekonomika?


Niektoré platy v Nemecku sú totiž vyššie o stovky eur, ale lepšie sú na tom aj bývalí krajania spoza rieky Moravy. Mzdová kalkulačka pre výpočet čistej mesačnej a ročnej mzdy. Výpočet mzdových odvodov a dane.


Nápoveda: Sledujte Bundesliga tabuľky - celkom, doma, vonku a prehľadnú Bundesliga tabuľku formy (posledných zápasov).

Bundesliga, tabuľky, štatistiky vzájomných zápasov a porovnania kurzov. V článku sa dozviete aká je ich úroveň pri rôznych profesiách. Koľko mesačne zarobí upratovačka, vodič kamiónu, murár, čašníčka, lekár atď. Pozrite sa, aké platy dostávajú zamestnanci v Nemecku. Je samozrejmé, že platy v Rakúsku sú vyššie ako u nás.


To proto, aby mohl pohodlněji splácet své dluhy. V Německu si totiž vydělá zhruba dvaapůlkrát víc než v tuzemsku. Lidí, jako je Josef, přitom stále přibývá. Motivací jsou hlavně vyšší platy ,“ potvrzuje Ladislav Novák z tachovské pobočky personální firmy Hofmann Personal. Dalším důvodem je podle Nováka lepší.


V regionu Baden-Wuerttenberg jsou mzdy o vyšší, než je průměr v Německu, v regionu Bremen o a v regionu Bayern o. Naopak nejnižší mzdy jsou v regionech bývalé NDR. Na samotném konci potom jsou regiony Thueringen, kde mzdy dosahují pouze průměru v zemi, region Sachsen ( ) a Sachsen-Anhalt ( ). Při pohledu na částky je ovšem třeba vzít v potaz, že i životní náklady v Německu jsou odlišné od českých, nelze tedy bez dalšího srovnávat české a německé mzdy. Velká rozpětí mezd každopádně dokazují, že nakonec záleží v kterékoli oblasti nejvíce na vás, jak se vypracujete a co jste ochotni práci obětovat. Kč, a to v zařazení ‚výzkumný a vývojový pracovník‘. Tady by ovšem bylo spravedlivé říci, že.


Zjistěte, zda na své pozici získáváte odpovídající ohodnocení.

Porovnávejte svou odměnu v rámci pozic a průměrného platu na pozici v České republice. Nejvyšší průměrný výdělek si udrželi Pražané, kterým však platy stejně jako v 1. Průměrná mzda v hlavním městě se meziročně zvýšila o procenta, tedy o 4korun na 33. Po odečtení inflace stoupla o procenta.


S výjimkou Prahy a Středočeského kraje ale v žádném.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky