pondělí 30. října 2017

České sklo prodejna praha

Naše prodejna nabízí zboží od nejprestižnějších výrobců skla a porcelánu z celé ČR. Our store offers goods from the most prestigious manufacturers of glass and porcelain from the czech country. Prodej skla, porcelánu a keramiky v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Prodejna skla SKLÁRNA Floriánova Huť, Atelier Petr Vydra - ryti a pískování skla ( portréty na sklo a náhrobní desky ), Levandule,. Na české sklo tak můžete v Praze narazit téměř na každém rohu, ať již ve formě rozkošného náhrdelníku, vázy, vinné sklenky, šampusky nebo čehokoli dalšího.


Velkému zájmu se těší klasické české broušené sklo , ale i moderní designové sklo.

Praha disponuje řadou galerií, které vystavují a prodávají. Skleněná vánoční dílnička nejen pro děti. Budeme malovat vánoční ozdoby, budeme rýt na sklo.


Užijeme si přicházející vánoční období. Můžete si vyzkoušet svou zručnost, vyrobit krásný osobní dárek pro své blízké i nakupovat u nás po celou dobu akce. Sklářství TGK - Technika, sklo a umění s. Nabízí prodej skla, nářadí pro zpracování i skleněné výrobky - spékané mísy, skleněná ocenění a provádí semináře techniky zpracování plochého skla.


Nabízíme české křišťálové sklo , cibulák z Dubí, růžový porcelán, šperky, skleničky s krystalky Swarovski.

E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna. Crystal porcelan - Brno tel. Seznamte se s nabídkou nejznámějších českých skláren. Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat.


Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Nabízíme český křišťál a české sklo , které naši zemi proslavilo po celém světě a jehož tradice sahá ještě hlouběji do historie než tradice výroby porcelánu. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Nabízíme produkty vyrobené výhradně v České republice, odkud pochází nejlepší křišťálové sklo na světě.


Naše nabídka je velmi široká a obsahuje veškeré produkty, od tradičních až po designové a exkluzivní. Prodejna Dana Bohemia nabízí nejširší nabídku skla,porcelánu,křišťálu a lustrů české produkce. Naleznete nás v Praze na Národní třídě 43. Pak je právě pro vás určen tento článek, ve kterém vám poradíme, kde zakoupit originální české sklo , nepřijít na mizinu a ještě k tomu mít dobrý pocit, že jste podpořili konkrétního umělce.


Jako bonus pak přidáváme i galerii, kde si můžete koupit opravdové sklářské umění. Malované sklo Sklárna ručně zdobí české sklo ruční malbou za použití zlata a vypalovacích barev, které umožňují dokonalé spojení a přilnutí na sklo. Dekory a motivy jsou různé dle daných výkresů.


Dodáváme sklo do vašichstavebních projektů Z důvodu nařízení vlády České republiky jsou naše prodejny uzavřeny.

Provoz výroby není pozastaven! V případě potřeby nás, prosím, kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Hledáme parťáka K nám do týmu v Rudné Za dobré peníze Jsi pečlivý? Dá se na tebe spolehnout?


Zvládneš i náročnější fyzickou práci? UPOZORNĚNÍ:Objednávky zaslané po 4. Ručně vyráběné tradiční, moderní i designové lustry a svítidla té nejvyšší kvality. Naše skleněné vánoční ozdoby jsou. Dopřejte si radost s každým rozsvícením.


OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky