středa 18. října 2017

Hettich zásuvky

Free Shipping Available. Choose the perfect machine from over 200listings. Osvědčené kuličkové výsuvy a všestranné výsuvy Quadro nabízí pro každý nábytek, každý domácí spotřebič bez ohledu na nosnost ideální řešení komfortního a bezpečného otvírání a zavírání zásuvek. Závěsy, výklopná kování, zásuvkové systémy, výsuvy pro dřevěné zásuvky Otevřít listovací katalog.


Technika a použití, svazek pro Posuvné a skládací systémy, nábytkové zamykací systémy, vybavení kancelářského nábytku, sto.

Pro kuchyň, koupelnu, ložnici, obývací pokoj, kancelář. Systémy pro každé použití, s promyšleným konceptem. Komfortní, stabilní, s ladným chodem, atraktivní.


S jednoduchým nebo dvojitým bokem, v mnoha variantách Optimalizované podle cílové skupiny, s rozsáhlou nabídkou doplňků. Osvedčené guličkové výsuvy a jedinečné výsuvy Quadro ponúkajú vždy optimálne riešenie pre komfortné a bezpečné otváranie a zatváranie zásuviek v nábytku všetkého druhu. Příslušenství: Hliníková záda pro variabilní nebo standardní šířky korpusu a čela pro vnitřní zásuvky a vnitřní vysoké zásuvky na straně 12.


Technické výkresy a informace naleznete v katalogu „Nábytkové kování“.

Vysoký kontejner slouží současně jako úložný prostor, dělic. Pre kuchyne, kúpeľne, spálne, obývacie izby, kancelárie. Stabilný, s ľahkým chodom, komfortný, atraktívny.


Jednoduché alebo dvojité bočnice zásuviek v rôznych variantoch. Rozsiahly sortiment príslušenstva v. Quadro s integrovanou funkcií Push to open komfortne otvoria zásuvku - stačí ľahko zatlačiť na čelo zásuvky. Vďaka tomu je možné navrhovať design všetkého nábytku bez úchytiek. Táto technika je jednoduchá, bezpečná, trvanlivá, vyrovnáva tolerancie a jednoducho sa montuje. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií.


Když se kvalita stane zážitkeArciTech stanovuje měřítka pro zásuvky. Díky jedinečně komfortnímu chodu dodá nábytku punc prémiové kvality. Vyjímečná stabilita umožňuje maximální tvůrčí volnost při volbě rozměrů a materiálů čel zásuvek a zajistí dlouhodobé potěšení z používání nábytku. K dispozici je v různých verzích, jako je částečný výsuv a. This video is unavailable.


Skip navigation Sign in. Tvrdé oceľové guličky bežia v precíznych profiloch a stabilná a ľahko vedú zásuvky zo všetkých materiálov, všetkých veľkostí a hmotností.

Znova a znova, bez známok únavy. Ponúkajú sa čiastočné výsuvy, plnovýsuvy a výsuvy s presahom. Zásuvky za velkými posuvnými dveřmi nabízí dostatek místa pro nádobí. V luxusních dřevených vložkách budou vaše příbory uložené stylově a přehledně. Díky oddělovacím příčkám už se talíře nebudou sesouvat.


Všechny zásuvky a dvířka ve Vaší kuchyni se zavírají sametově hladce a tiše. To muže platit i pro lednici a myčku. Rovněž přihrádky pro čerstvé potraviny, dveře od chladničky a výsuvy myčky nádobí mají tlumené zavírání.


Hettich celoživotní garanci kvality na vady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky