pondělí 23. října 2017

Krbová mřížka se žaluzií

Krbová mřížka se žaluzií

Krbová mřížka uzavíratelná se žaluzií LKM 170x4grafit. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Kovová ventilační mřížka je lakovaná práškovou barvou vysoké kvality. Vyznačuje se barevnou stálostí a tepelnou odolností.


Vnitřní rámeček pro zazdění je sundávací. Větrací mřížky - ventilační mřížky plastové větrací mřížky nebo kovové větrací mřížky na fasádu. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt. Váš dotaz KRATKI krbová ventilační mřížka 17xčerná (lakovaná) se žaluzií.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krbová ventilační mřížka vyrobená z leštěné nerezové oceli s jemně br oušenou texturou.


Je určená především pro zakončení rozvodů teplovzdušného vytápění. Instalace: Každá krbová mřížka má tzv. Ten se dá instalovat pomocí tmelu, vrutů a další fixačních materiálů do nehořlavých stavebních produktů - sádrokarton, zděné příčky, tepelně izolační desky atd. Po takto ukotveného rámečku se vkládá již vlastní tělo mřížky.


Další fotky (3) Předchozí Další. Přidat do oblíbených pr. Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Ventilační mřížka krbová série MK vybavena nastavitelnou žaluzií je mřížka určena pro zakončení ventilačního vedení rozvádějící teplo od krbových vložek.


Vyrobena je z kvalitního kovu a povrchem naneseným práškovou barvou, která je velmi odolná. KRATKI ventilační krbová mřížka 17xgrafit se žaluzií. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Máme profesionální přístup a spoustu.


Využití: - přívod vzduchu do krbové obestavby za účelem ohřevu - rozvod. Krbové mřížky mají velmi široké využití při stavbě krbů s krbovými vložkami. Velmi kvalitní hranaté krbové mřížky Grafit Oskar se žaluzií mají moderní grafitovou barvu, která je vylepšená o lesk ve variantě Černá perla. S každou mřížkou se dodává ještě montážní rámeček, který slouží pro zabudování do zdi nebo potrubí.


Váš nákupní košík je prázdný! Vítejte, můžete se přihlá. Tyto krbové mřížky se používají na přívod a rozvod vzduchu v krbech a ventilačních rozvodech. Montážní rámeček se montuje napevno ve zdi nebo v obestavby krbu. To jsou krbové mřížky od Krbylevne.


V nabídce naleznete krbové mřížky s různým designem a krbové mřížky v širokém barevném provedení. Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky