čtvrtek 5. října 2017

Poklop na studnu dřevěný

Dopyt: materiál, poklop na studňu , plstový alebo drevený , ks – už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. DŘEVĚNÝ poklop na studnu – vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance. Masivní dřevěný rumpál vhodný na studnu či volně do prostoru.


Součástí rumpálu je funkční.

Pevná konstrukce ze silných dřevěných hranolů zajišťuje dokonalou stabilitu a dlouhou životnost. Vyrábíme na zakázku - dodací lhůta max. Poklop na dřevěnou studnu 125cm. Chcem na zahrade kopat studnu , ale cena tych betonovych je dos vysoka, ale to. Já bych rozhodně do plastových skruží nešel, i kdyby vyšly.


Drevený poklop má vonkajší priemer 100cm. V prípade potreby može byť poklop aj s petlicou na zamykanie. Dřevěný poklop má vnější průměr 100cm.

V případě potřeby může být. Mezi doplňky do zahrady najdete řadu originálních dekorativních prvků, jako jsou repliky trakařů, loukoťová kola, žebřiňáky, poštovní schránky a kádě na vodu. V nabídce najdete ale i praktické doplňky v podobě přístřešků nad dveře nebo poklop na studnu.


Materiály pro inženýrské sítě - KANALIZACE - PLYN - VODA. B1dle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v chodnících, pěších zónách, kde může dojít k občasnému najetí automobilu a parkovištích pro osobní automobily. Dekorativní dřevěný rumpál obsahující funkční poklop , květinový truhlík a okrasné dřevěné kolo.


Stylový doplněk před dům či na zahradu. Krásný romantický kryt na potraviny. Praktický po celý rok, ale hlavně v letním období. Vaše potraviny uchrání před obtížným hmyzem.


Látka s potiskem květin, kombinovaná s krajkou. Chataři a chalupáři, využívající studnu pouze jako zdroj užitkové vody, si proto můžou sami udělat bytelný poklop ze dřeva – ten se ale dá i koupit již hotový. Aby voda ve studni nebyla kontaminována nežádoucí chemickou látkou, je třeba volit nátěrovou hmotu. Naštěstí je dnes mnoho míst, kde si můžete objednat dřevěný rumpál na zakázku, přesně podle Vašich potřeb a představ.


Armovaný poklop na studnu. Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Na objednávku je možná výroba s větracím otvore.

Máte rádi dekorace z přírodního materiálu? Ozdobte si vaše okno, balkon, terasu, ale i interiér přírodním materiálem české výroby. S pojízdným květináčem na bylinky to již bude hračka. Pri objednávke výrobku z katalógu produktov je teraz doprava do 20km zdarma.


Ozdobte vaši zahrádku dřevěnou studnou, která vám zajistí dokonalost a výjimečnost prostoru. Vyberte si z naší nabídky různých tvarů a velkostí. Na studny je použito kvalitní, vyschlé, jehličnaté dřevo, které je ošetřeno tlakovou impregnací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky