úterý 10. října 2017

Sálavé přímotopné panely s akumulací

Vítejte v našem eshopu, kde můžete zakoupit elektrické přímotopné panely (tzv. přímotopy s akumulací ), určené k plnohodnotnému vytápění domů, kanceláří i bytů. Nehledě na to, že akumulační topidla neposkytují ani zdaleka tak vysoký podíl sálání, jako sálavé přímotopy a sálavé topné panely. A právě vysoký sálavý podíl je základem úsporného a komfortního provozu s pocitem dobré tepelné pohody. V sekci Proč naše panely najdete měření a také vyúčtování elektřiny od ČEZ po změně vytápění.


Regulace je možná analogovým nebo digitálním termostatem s programováním jednotlivých dní. Skleněné sálavé panely - tl. Předností panelů NOBO je schopnost vytápět danou místnost na požadovanou teplotu v požadované době.


Mimo tuto dobu se místnost vytápí pouze na úspornou teplotu a tím významně šetříte. Elektrický přímotopný panel s akumulací. Ceník a leták ke stažení zde. Dovolujeme si Vám představit sálaví elektrické topné panely , se kterými docílíte dokonalé využití energie.


Díky své netradiční konstrukci se akumulační keramický přímotop vyznačuje znamenitými užitnými vlastnostmi a jasnými výhodami oproti. Nezávazná poptávka zde. Varianta Standard: - kvalitní léty ověřené akumulační sálavé topné panely s vlnitým povrchem. Akumulační přímotopné panely HETTA. Tímto spojením se podstatně zvyšuje účinnost celého systému topení.


Sálavé přímotopné panely s akumulací – Sálavý panel vydává příjemné teplo i v. Běžný elektrický topný panel s akumulací série HN Typ: HN1Výkon. Jakmile dosáhnou sálavé panely TT-KS cílové teploty, termostat odpojí jejich napájení a teplo se nadále uvolňuje z akumulačních desek po dobu minut bez další dodávky elektrické energie. SÁLAVÉ PANELY s akumulací tepla.


Návrh, montáž a servis elektrických přímotopů. Odborníci v našem týmu mají přes let zkušeností v oboru elektrovytápění. Na trhu jsme dobře zavedeni jako spolehlivý partner při řešení efektivního a technologicky progresivního vytápění s elegantním vzhledem. Přímotopné panely Dimplex s akumulací jsou vhodné do všech prostor vašeho domu, kanceláře či chaty s výjimkou využití v koupelnách.


Olejová náplň zajistí pomalé chladnutí panelu v době vypnutí HDO proudu. Příjemné teplo z panelu Dimplex AKU je částečně radiační a částečně konveční. Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění.


Podívejte se na naší nabídku přímotopů a vyberte si ten pravý pro vás podle výhřevnosti, designu či vytápěného prostoru. Neváhejte nás kontaktovat. Pokud si nejste jistí svýběrem nebo máte jakékoli otázky, rádi vám poradíme. Teplo uvolňované z akumulace není zdarma - ve fázi nabíjení pro ni přímotop spotřeboval energii za stejnou cenu, jako kdyby topil.


Přímotopy s akumulací principiálně pracují s ohřevem vzduchu jako klasické přímotopné konvektory - nejedná se o sálavá topidla. Přeměňují elektrickou energii na tzv. Které přímotopné panely byste mi doporučili do prostředí s AF případně AF3?


Sálavé přímotopné panely s akumulací

Může elektrický přímotop topit dopoledne méně než odpoledne? Garance: Záruční a pozáruční servis zajišťuje firma PragoNord-Praha. Sálavé panely NOBO a instalaci termostatů doporučujeme svěřit odborné a zaškolené el.


Záruka na panely činí roky. Vybrané typy vysoce účinných přímotopů se sálavou složkou přenosu tepla nebo s vyšší akumulací pro komfortnější provoz. Připravíme návrh řešení vytápění na míru Vaší stavbě a potřebám.


Mirava, Zefir a dalších? Výrobce uvádí velmi nízkou spotřebu energie u výrobků, nižší než u vytápění plynem nebo akumulačními kamny. Uvažuji o kombinaci tohoto druhu topení s krbovými kamny.


Díky akumulačním deskám z lávového kamene, umístěným uvnitř radiátoru, je přibližně tepla předáno konvekcí a sáláním pro zajištění vysokého komfortu a rovnoměrného rozložení teplot v prostoru. Topný panel s akumulací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky