pondělí 9. října 2017

Napouštěcí hadice k pračce

Vypouštěcí hadice 5m - koncovka rovná. Maximální tlak by pak neměl překročit barů. Pokud chcete napouštěcí hadice propojit navzájem, můžete použít spojku napouštěcí hadice.


Je to plastový mezikus na obou stranách osazený stejným závitem. Při šroubování na hadici musíte. Pracuje při povrchovém tlaku bar a pracovním tlaku bar za teploty do °C.

Bezpečnostní hadice pro pračky. K nejpoužívanějším patří přívodní hadice , které nabízejí integrovaný systém Aquastop pro připojení pračky k vodě. Existují různé délky napouštěcích a aquastopových hadic – od m až do 2. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Příslušenstvím k pračce , bez něhož se určitě neobejdete, je napouštěcí hadice. Lze ji použít nejen pro pračky, ale také pro myčky. K pračkám a myčkám nabízíme také vypouštěcí pračkové PE hadice vyrobené v Česku a. Napouštěcí hadice BEKO s aquastopem a pro pračky a myčky.


Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou.

Spolehlivá technologie aquastop, která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti. Skladem (balení) 11Kč bez DPH. Recenze na hadice k pračkám. Dodáváme s různým provedením koncovek. Koncovky obě rovné nebo s kolínkem.


Prodlužovací napouštěcí hadice k pračce s maticí s vnějším závitem. Přívodní nylonová hadice m Rozbila se vám přívodní hadice k pračce a špinavé prádlo se nezastavitelně kupí? Díky nylonovému materiálu se hadice snadno k. V případě poškození vnitřní hadice zamezí vnější schránka hadice vytečení vody. Voda se pak uvnitř vnější schránky hadice dostane až k ventilu, kde je umístěna vložka ze speciální hmoty.


Tato vložka rychle reaguje na kontakt s. Neznámá dostupnost Neznámá dostupnost 1Kč bez DPH 1Kč: 6. Jsou univerzální, nezávisí tedy jakou konkrétní značku pračky vlastníte. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Hadice přímo od výrobce. Popis: Nabízím napouštěcí hadici k pračce o délce m, je jako nová, bez poškození, používaná jen krátce - ca dva roky. Délka hadice je metru.

Systém hadice -v-hadici spolehlivě chrání před škodou způsobenou vodou při zlomení nebo netěsnosti přítokové hadice. Vrchní ochranný plášť zachytí vytékající vodu a spustí ventilovou stopku. Tato bezpečnostní přítoková hadice je vhodná pro pračky, myčky nádobí a jiné domácí spotřebiče s připojením na vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky