pátek 27. října 2017

Akumulační nádrž na dešťovou vodu

Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku. Podzemní akumulační nádrže, čerpací technika, vsakovací moduly, filtrace a příslušenství. Nádrže na dešťovou vodu představují samotné srdce každého absorpčního systému.


Při realizování odvodných a sběrných míst přitom máte široký výčet možností díky rozsáhlému sortimentu. Je možné ji použít na odpadní - fekální vodu.

Přitom jde o opatření, které není náročné na finance nebo realizaci. Dnes se podíváme podrobněji na to, jak akumulační nádrže na vodu fungují a jak je vybrat. Retenční nádrž na dešťovou vodu může s přehledem vyřešit přísun užitkové vody pro váš dům. Existuje hned několik řešení. Plastové akumulační nádrže SMART jsou vyráběny pomocí nejnovější technologie zvané Rotomoulding a to přímo v České Republice.


Všechny naše podzemní nádrže na dešťovou vodu jsou plastové, monolitické a samonosné. Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení přívalových dešťů a následné využítí zachycené dešťové vody. Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll.

Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus, Cristall, Li-Lo včetně čerpací techniky. Kompletní výroba nádrže na dešťovou vodu probíhá v ČR. Nádrž na dešťovou vodu je vyrobena z vysoce kvalitní polypropylenové směsi a její konstrukce je vyztužena ocelovými oporami. Tvar “ponorky” není náhodný, ale je výsledkem dlouholetého vývoje.


Spojuje odolnost hydrogeologickým podmínkám a jednoduchost instalace. Nízká podzemní samonosná nádrž na dešťovou vodu řady Greenlife je vyrobena z materiálu PE (Polyethylen) technologií rotačního tváření plastů. Předností jímky je robustní samonosná konstrukce, která umožňuje montáž pouze obsypáním nádrže bez nutnosti betonování. Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat.


Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku.


Jedna z nejprodávanějších samonosných plastových nádrží na dešťovou vodu. Plastové nádrže na dešťovou vodu vám mohou ušetřit přes polovinu spotřeby vody! Obzvlášť v letních měsících, kdy je vody nedostatek, se finančně vyplatí mít jímku na dešťovou vodu.

Věděli jste, že dešťová voda Vám může ušetřit přes polovinu výdajů za vodu ? Jak vybrat akumulační nádrž na dešťovou vodu ? Výběr správné podzemní nádrže však není úplně jednoduchý. V jednom celku zajišťuje filtraci srážkové vody, její akumulaci, čerpání do rozvodu a doplňování pitné vody do systému v případě nedostatku srážek. Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná.


Kvalitní jímky na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k zachycení vody, která pak může sloužit k dalšímu použití v domácnosti nebo na zahradě. Dešťovou vodu využijete nejen na zalévání vaší zahrady, ale i na praní nebo splachování WC. Už nemusíte zbytečně plýtvat pitnou vodou. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech.


Cílem tohoto programu je motivovat vlastníky a stavebníky obytných domů k udržitelnému a efektivnímu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky