pondělí 22. října 2018

Brouseni nuzek

Pokud máte problémy se stříháním s tupými nůžkami a zvažujete koupi nových nůžek, zadržte. Broušení a ostření nůžek všeho druhu. Nabízíme služby pro psí salóny, kadeřnice, čalouníky, firmy i domácnosti. Kvalitní a rychlé broušení nůžek.


Drobnosti mohou mnohdy velmi usnadnit naše bytí. Využití různých způsobů jek nabrousit nůžky je mnoho. K nabroušení nůžej jsme použili.


Chcete si je nechat nabrousit, ale nevíte komu je svěřit, aby vám je dobře nabrousil? Někteří brusiči vám nůžky nejen že nenabrousí, ale mohou vám je dokonce zničit. Poskytujeme broušení nůžek všech typů. Brousíme jak kadeřnické, tak i klasické kancelářské nůžky, krejčovské nůžky, nůžky na plech, zahradnické nůžky, nůžky pro manikúru a především pak nůžky pro úpravu srsti zvířat.


Běžné kancelářské nůžky, zahradnické nůžky, nebo snad dokonce nůžky na plech musí být čas od času nabroušeny, aby byl jejich střih krásně ostrý a materiál spíše nemačkaly. Občas máme nějaké starší nůžky, které je nám líto vyhodit, například ze sentimentálních důvodů a nemá ani moc smysl hledat profesionální broušení nůžek, protože zas až tak moc je nepotřebujeme. Ať už o své nářadí pečujete sebelépe, jednou to přijde – už nebude tak ostré jako kdysi. Ale nevěšte hlavu, dá se to rychle napravit. Nemusíte hned staré parťáky vyhazovat do koše ani chodit do speciálek na broušení, plno nástrojů si můžete zbrousit sami doma.


A my vám poradíme, jak na to! Vám odpovíme na Vaše dotazy a přání. Vyleštit a vycídit zašlé mosazné nůžky na stříhaní knotů do této podoby nebylo snadné, vyzkoušel jsem leštění pomocí filcového kotouče a brusné pasty bohužel výsledek nic moc, pomohla až chemie.


Ostříme i brousíme řadu dalších nástrojů. Neváhejte nás kontaktovat! Ceník průběžně doplňujeme.


V případě, že jste poslali nástroje poštou, je k ceně za broušení nutné připočíst poštovné a dobírku ve výši 1Kč. Aktuální katalog firem v kategorii broušení nůžek Jihomoravský kraj. Provádíme montáže a instalace technologických celků.


V průmyslovém odvětví se zabýváme montážemi strojů, zařízení, výrobních linek, elektrozařízení, potrubí, průmyslových rozvodů a stavbou ocelových konstrukcí a hal. Servis Standard je proveden od čtyř do deseti pracovních dnů. Servis Express je proveden na počkání nebo do tří pracovních dnů a pouze v případě dovezení nůžek k nám do prodejny v Chrudimi a následného zpětného osobního odběru. Jít do Proč brousit Proč brousit.


Ulehčíte si práci, s ostrými nástroji jde všechno lépe. Ochráníte své zdraví, s ostrými nástroji je menší riziko zranění. Domácí broušení Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo.


Při broušení nůžek je důležité zachovat rovnou hranu a dodržet úhel břitu. Na trhu je možno zakoupit některé brusné pomůcky. Stačí několik malých rad pro kutily a práce bude mnohem jednodušší i zábavnější! Věděli jste napříkla že lze snadno vytahovat hmoždinky ze stěny vývrtkou? Dnes tu mám jedno zajímavé téma, které se na mém blogu objevuje vůbec poprvé – ale říkám si, že je to rozhodně zajímavý tip, který třeba celá řada z vás ocení, stejně, jako já.


Pro urychlení doručení Vašich zásilek jsme nově začali využívat kurýrní službu PPL. Máme za sebou tisíce precizně nabroušených střihacích hlavic, nožů a nůžek všeho druhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky