úterý 30. října 2018

Horizont bystrovany restaurace

Jde o unikátní zařízení tohoto druhu na Olomoucku. Prostory jsou multifunkční - jsou tedy vhodné k různým příležitostem. Tým kuchařů naší hotelové restaurace Šumava Vám připraví skvělé pokrmy a zpříjemní tak Váš pobyt. Snídaně a večeře, které pro Vás připravují z čerstvých surovin, jsou ve formě bohatých bufetových stolů nebo à la carte.


V příjemném prostředí naší restaurace bude i pracovní oběd vždy příjemnou záležitostí a večeře s rodinnou či přáteli radostným zážitkem.

Uvítá Vás klidná, příjemná atmosféra a vstřícný personál s profesionálním přístupem. Na kvalitu jídla jsou u nás kladeny vysoké nároky a ke každé objednávce. Jsou zde pro Vás k využití komfortní prostory restaurace , kongresového sálu a rotundy, které jsou zasazeny do přírodního. Olomouc je turistickou obdobou osobité restaurace , která je vaším malým osobním tajemstvím. Hlavní náměstí patří mezi nejvíce okouzlující v zemi, obklopeno historickými budovami a ozdobeno Sloupem Nejsvětější Trojice pod ochranou UNESCO.


V ulicích centra jsou roztroušeny překrásné kostely, z nichž mnohé hostily vzrušující historii. Restaurant Horizont in the Liberci is looking forward to your visit.

At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Nabízíme také možnost uspořádat víkendové soukromé oslavy a večírky s jídlem. Bystrovany – Osmadvacet milionů korun. TIP NA VÝLET - PŘÍRODNÍ RÁJ HORIZONT V BYSTROVANECH.


Nabízí malebná zákoutí, oddech na romantických lavičkách i nevšední podívanou na opeřence ve voliéře. Arboretum - prodejní centrum - restaurace. Lepsi prostredi na foceni NEZNAm.


Pro obědy a večeře à la carte – nebo jen tak na kávu a zákusek. S restaurantem sousedí i dva salonky a hraje v něm večer živá hudba. Kontaktní údaje: Areál firmy HORIZONT.


Naše řešení: Návrh a kompletní dodávka. Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří.


Z peněz získaných prodejem areálu by měl konkurzní správce pokrýt alespoň část dluhů, které se během několika let vyšplhaly na téměř 1milionů korun.

Nově otevřená restaurace v příjemném prostředí, nabízíme denní menu, obědy, večeře, firemní večírky, oslavy,svatby, promoce. Součástí areálu je konferenční sál vhodný pro školení, semináře, kongresy s kapacitou míst. Pořádání svateb, rautů.


Vlastní parkoviště, wi-fi. Vážení hostia, v súvislosti s aktuálnou situáciou na Slovensku budú naše hotely zatvorené v termíne od 13. Je pre nás dôležité vaše zdravie a zdravie našich zamestnancov, preto sme prijali tieto opatrenia. Pod názvem Horizont se ukrývá ryze český zásilkový obcho ve kterém najdete mnoho věcí pro domácnost a zahradu. Koupit zde můžete například spotřební elektroniku, vše do kuchyně, koupelny i ložnice a také květiny na vaši zahrádku.


Obchod nabízí zkrátka vše, co by každá žena mohla ve své domácnosti potřebovat. Horizont nyní funguje jen částečně, otevřená je však stále například tamní restaurace. Třeba teď o víkendu jsme měli plnou restauraci na svatomartinskou husu, děláme taky svatby, řekla Jarmila Kunstová, která areál vlastní spolu s manželem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky