úterý 30. října 2018

Narážecí hlavy dle pivovarů

Pořiďte si narážecí hlavu vhodnou pro váš oblíbený druh piva. Seznam pivovarů s typy nařážečů jsme pro vás sepsali do přehledné tabulky. A pokud si vyberete, neváhejte, navštivte náš e-shop a narážecí hlavy si objednejte!


Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav.


Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Narážecí hlavy pro 10ky českých pivovarů , dle typů KEG sudů. Pivní narážeče typu bajonet a žehlička, FLACH, KORB a KOMBI. Specifikaci podle pivovaru naleznete v detailu každého narážeče.


Ať už máte připravený sud plný lahodného piva, box s vínem nebo se šťávou, vždy se vám budou hodit kvalitní narážecí hlavy. Narážeč na sud KEG je důležitou součástí pivního chlazení. V detailu každého narážeče najdete seznam všech pivovarů , na jejichž sudy lze daný narážeč napojit. Sháníte narážecí hlavu na sud?


Námi nabízené narážecí hlavy a jejich komponenty jsou vhodné pro připojení s běžně užívanými sudy v České republice. Například narážeč Bajonet lze použít až pro druhů pivních sudů! A na další druhy sudů si můžete vybrat dle naší tabulky naražečů dle pivovarů. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. Samostatně tyto informace naleznete v článku Rozdělení naražečů podle pivovarů.


Představujeme vám profesionální naražeče na pivo, vhodné pro sudy KEG. Typ bajonet je rovněž nazýván jako typ korb či typ S. Umíte vybrat správnou narážecí hlavu pro sud konkrétního pivovaru. Právě pro vás jsou určeny následující seznamy narážečů a pivovarů. Proto je důležité vybrat správnou narážecí hlavu podle piva, které budete čepovat. Pokud chcete zjistit, které adaptéry se používají na sudy jednotlivých pivovarů , prohlédněte si přehled naražečů.


Pokud používáte KEG sudy od více pivovarů , pravděpodobně budete potřebovat všechny tři varianty narážečů. Prodám nové narážecí hlavy na pivní sud KEG typ PLOCHÝ. Pro použití na sudy pivovarů : Brno - minipivovar Pegas Brno - minipivovar U Richarda Brno - pivovar Starobrno Bzenec – minipivovar Pod kněží horou Český Krumlov - pivovar Eggenberg Dalešice Děčín Frýdek - Místek – minipivovar U K. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Výčepní stojany se převážně kompletují s vodním podstolovým chlazením na pivo (lze zkompletovat s jakýmkoliv chlazením) a montují se do výčepního pultu.


Dle vašeho interiéru hospody nebo domácnosti si u nás můžete vybrat z mnoha různých tvarů, druhů a materiálů výčepních stojanů. Nabídka výčepních stojanů. Různé druhy těsnění do narážečů Micro Matic, DSI, Hiwi, výčepních kohoutů a další sortiment výčepního a sanitačního příslušenství. Jsou tři druhy narážecích hlav na tři druhy sudů: plochá (nazývaná též flach, žehlička) bajonet (nazývaná též korb) kombi (nazývaná též combi) Různé pivovary mají své sudy na různé narážecí hlavy. Jelikož na spoustě stránek pivovarů nelze dohledat, jaký typ sudu používají a nenaleznete je ani na stránkách některých prodejců sudového piva, doporučujeme tento článek o výběru správné narážecí hlavy , kde najdete pivovary přehledně rozděleny podle typu narážeče, který budete potřebovat pro jejich naražení.


Ač může označení “kombi” mást, pamatujte, že tento typ narážecí hlavy nenahrazuje ani typ bajonet, ani typ žehlička. Případně vám montáž pivního či vinného zařízení zhotoví přímo na míru dle vašich požadavků, včetně předchozího zaměření, rozplánování a nacenění. Najdete zde však i velké množství v zastoupení jednotlivých pivovarů a to jak českých, tak i světových.


Z ciziny můžete vybírat ze širokého množství. Obchodní a distribuční zastoupení všech významných českých pivovarů. Naše společnost se zabývá i zásobováním alkoholickými nápoji všech typů a nealkoholickými nápoji.


Provádíme montáže a servis výčepních technologií v gastroprovozech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky