pátek 12. října 2018

Vratne kelimky

Vratné plastové kelímky Popcup si můžete nejen nechat vyrobit a potisknout na míru, ale můžete si je také výhodně pronajmout. Vyrábíme a dodáváme plastový nápojový kelímek z polypropylenového materiálu pro vícenásobné použití. Zajišťujeme ekologický systém vratných kelímků NickNack. Komplexní systém vratných kelímků.


Kelímky na nápoje s potiskem na míru. Vratné kelímky jsou pravým suvenýrem z vaší akce, ať už se jde o koncert či sportovní zápas.

GOCUP je ekologický, zdravotně nezávadný kelímek z kvalitního polypropylenu bez zdraví škodlivých BPA, ve kterém si odnesete svou oblíbenou kávu a který posléze můžete vrátit v kterékoliv z kaváren zapojených do partnerské sítě GOCUP. V České republice a Slovenské republice se každý rok spotřebuje zhruba 4milionů jednorázových kelímků na kávu. To je hromada odpadu, který se nedá recyklovat a hromada zdrojů, které skončí na skládce nebo ve spalovně.


Vratný kelímek s klipem na zavěšení. Dejte lidem nicknack a už ho nepustí z ruky. Jako jediný z kelímků se snadno nosí. Chcete získat peníze zpět za své nákupy? Pak se registrujte a nakupujte na VratnéPeníze.


Můžete si je nechat vyrobit a potisknout vlastním designem.

Milí čtenáři, je tu nový rok, tedy na zdraví! Vánoce a Nový rok jsou příležitostmi potkat se s přáteli a postát na trhu u stánku s punčem nebo svařákem. Na starobylých adventních trzích v zahraničí jste si jistě všimli jednoho rozdílu, nalévá se tu do zálohovaných hrnečků.


Každý vratný kelímek dokáže nahradit až 4jednorázových. Jednorázové kelímky znečišťují prostředí. Pořádáte kulturní akci a nechcete stále dokola používat jednorázové obaly ? Máme pro Vás řešešení v podobě pronájmu ekologických vratných kelímků. Stylový kelímek s klipem bude pro Vaše hosty zajímavým zpestřením i suvenýrem. Je ideální na festival, veletrh, nebo na zahradní párty a soukromé oslavy.


Ideal for An Teallach, Fannaichs, Beinn Dearg. Fanoušci hokejového týmu Dynamo Pardubice si při zápasech jejich oblíbeného týmu mohou vychutnávat nápoje z kelímků Popcup. Nápoje ve vratných plastových kelímcích Popcup s klubovým potiskem jsou k dostání ve stáncích s občerstvením na zimním stadionu.


U nás si můžete objednat plastové kelímky bez potisku. Rádi je pro Vás potiskneme ať už designem, který si sami dodáte, nebo který pro Vás můžeme na základě Vašeho zadání nechat navrhnout. Plastové kelímky Popcup si můžete nechat vyrobit a potisknout nebo si je objednat i bez potisku, použít je na vaší akci, uschovat si je pro další ročníky, nebo je prodávat jako suvenýry. Vyber si ideální vratný kelímek na svou akci. Prodej plastových kelímků.


Vybírej z mnoha možností podle objemu, tvaru nebo účelu použití. Nápojové kelímky pro jakoukoliv příležitost.

Prohlédni si naše realizace potisku vratných nápojových kelímků. Pojď si pro svou inspiraci. Zapomeňte na Geocaching! Vydávejte se na výlety za dobrou kávou!


Na naší mapě najdete kavárny v České republice, kde si můžete odnést vynikající kávu ve vratných plastových kelímcích GOCUP Inspirací vám může být naše mapa kaváren, kde dostanete nejen opravdu dobrou kávu, ale navíc si ji můžete odnést s sebou ve svém oblíbéném vratném kelímku! Objednejte si vratné plastové kelímky na kávu GOCUP ve velikostech - S, M a L. Na rozdíl od jednorázových kelímků z měkčeného plastu, jsou kelímky GOCUP vyrobené z kvalitního zdravotně nezávadného polypropylenu (PP). Celorepublikový systém vratných kelímků na kávu, který omezuje produkci zbytečného jednorázového odpadu, šetří životní prostředí i finance.


Náš projekt vznikl na základě myšlenky, jak ze společenských akcí odstranit nadměrné množství plastových odpadů - nápojových kelímků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky