čtvrtek 11. října 2018

Diakonie broumov sběrná místa

Tato akce byla vždy v minulých letech velice úspěšná. Děkujeme všem dárcům za jejich podporu a pomoc! Abychom mohli pokračovat ve své, již více jak dvacet let trvající činnosti, pořádáme 2x ročně sbírky použitého nevyužitého textilu s Vaší pomocí či s pomocí dalších spolků, jako je například Svaz žen, ČČK, SDH atp. Abecední seznam sběrných a výdejních středisek s adresou a otvírací dobou.


Transformací z občanského sdružení na sociální družstvo se žádná sociální aktivita nezrušila, ba naopak se snažíme naši činnost zdokonalovat a poskytovat pomoc stále v širším záběru. Arcidiecézní charita v Karlíně - tel.

Diakonie Broumov přes let poskytuje pomoc lidem v sociální nouzi. Pernerova 2 Praha Armáda Spásy - tel. Sběrné kontejnery na použité ošacení v Praze. Seznam všech našich sběrných kontejnerů na textil v Praze.


Obec Cerekvice nad Bystřicí se nachází v okrese Jičín, kraj Královéhradecký. SBĚRNÁ A VÝDEJNÍ MÍSTA V PRAZE: Praha – Střešovice, Za Hládkovem 4. Bohužel se sešlo několik věcí naráz. Měli jsme nějaké dovolené a náš řidič do toho ještě navíc onemocněl.

Už to ale řešíme a zase začínáme jezdit v pravidelných intervalech, tedy jednou do týdne. Upozornění: Diakonie ČCE se nezabývá celostátním charitativním sběrem šatstva. V záležitostech kolem kontejnerů na textil s nápisem Diakonie se prosíme obracejte na Diakonii Broumov (není součástí Diakonie ČCE). Trasformací z občanského sdružení na sociální družstvo se žádná sociální aktivita nezrušila, ba naopak se snažíme naši činnost zdokonalovat a poskytovat pomoc stále v širším záběru.


Sběrná místa zajišťují sběr a distribuci dárků ve svém regionu a místní propagaci sbírky. Komunikují s rodinami nebo organizacemi, které dárky přijímají, a s dárci, kteří mají zájem donést dárky na jejich sběrné místo. Každé sběrné místo funguje zároveň jako distributor dárků.


HRONOV - oficiální internetová prezentace Městského úřadu. Letos budeme dárky sbírat zase koncem listopadu. Zaměstnanci se snaží vyjít zákazníkovi vstříc, když nastane situace, že nelze zásilku převzít osobně, nabídnou náhradní termín.


Velmi využívám také služby výdejního místa Geis Point, kde je zásilka uložena po přesměrování zákazníkem a je možné ji zde později osobně vyzvednout. ASEKOL je nezisková hospodařící společnost, která v zastoupení výrobců a dovozců elektrozařízení organizuje celostátní systém zpětného odběru elektrozařízení. Zajišťuje nakládání s využitelným odpadem (papír, textil) ze sběrné místnosti v hasičské zbrojnici. VÁCLAV PUMR - výkup druhotných surovin, Jetřichov 1tel.


Obcím se navíc ušetří finanční prostředky, které by jinak na likvidaci textilu byly vynaloženy. Občané tedy můžou již nosit textilie tam. Důvodem nového umístění je velký nepořádek kolem kontejnerů.

Na těchto místech je nutný denní. Diakonie ČCE poskytuje sociální, zdravotní i vzdělávací služby ve více než 1zařízeních po celé ČR. Kromě toho se zapojujeme do koordinace humanitární pomoci (povodně v ČR) i rozvojové spolupráce v mnoha zemích světa, pomáháme cizincům v ČR. Přehled výdejních míst Pickup, kde si můžete pohodlně vyzvednout svůj balíček, stačí zadat město nebo PSČ.


Pokud vám e-shop nenabízí výdejní místo, můžete si ho vybrat v naší aplikaci DPD Kurýr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky