pátek 19. října 2018

Termostat pt21 návod

ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Je navržen tak, aby splňoval vysoký standard na požadované funkce, a aby byla zachována jednoduchá obsluha tohoto přístroje. Také se vyvarujte montáži na venkovní stěnu.


Instalační výška by měla být cca1.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Termostat umístěte do tzv. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Použitím digitálního termostatu můžete podstatně ušetřit energii potřebnou pro topení, při zachování optimální tepelné pohody. Tak teď jsem si nastavila na programu čtvrtek, potvrdila, přepnu na automat, a skočí to na pátek. Když jsme měli termostat nový, tak jsem ho bez problému nastavila, i jsem měnila behem provozu údaje,.


Dobrý den, chtěla bych požádat o návod , dům jsme koupili od majitelů a oni ho již nemají, moc děkuji, J. Dobrý den pane Krátký, návod na prostorový termostat PTnajdete zde:.

PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. PT- prostorový termostat - sleva. Dobrý den,mohli by ste mi poslat manuál k termostatu PT Elektrobock. Elektrobock Prostorový termostat PTProstorový bateriový termostat PTs podsvíceným velkým displejem pro regulaci teploty v domácnostech, kancelářích nebo dílnách.


PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro automatickou regulaci vytápění. PT7je digitální termostat s prostorovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění (topné kabely, rohože, fólie). Umožňuje regulaci podle prostorové teploty (možné rozšířit o externí čidlo pro hlídání teploty podlahy).


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Baterie nutné k napájení termostatu nejsou součástí balení. Vyberte si z naší nabídky příslušenství. Je nástupcem termostatu PT(výroba ukončena).


Je lehce programovatelný a ovladatelný. C - 5°C, funkce kopírování, úsporného režimu a další. V a naprogramujete jej dle návodu.


Poté stačí pouze z vrchu naklapnout přední díl na zadní díl PTa termostat je připraven k použití.

Elektronický prostorový termostat s automatickým nočním útlumem. PT- návod , 36kB, 13. Máme ho doma cca let a slouží absolutně bez problémů.


Baterky bylo za tu dobu potřeba vyměnit jen několikrát, překvapivě. Pokud hledáte jednoduchý termostat na desítky let, tak mohu tento doporučit. Vzhledem k velkým možnostem termostatu je možno nastavit až časových úseků a teplot na každý den. Můžete tak navolit program, který.


Vážnější zájemci si raději stáhnou návod k použití v PDF, kde je PI regulace a předčasné zapnutí topení lépe vysvětleno. V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky