pátek 26. října 2018

Výsuvy hettich

Hettich pro nábytkové zásuvky a domácí spotřebiče je nepřekonatelná. Osvědčené kuličkové výsuvy a všestranné výsuvy Quadro nabízí pro každý nábytek, každý domácí spotřebič bez ohledu na nosnost ideální řešení komfortního a bezpečného otvírání a zavírání zásuvek. Posuvné a skládací systémy, nábytkové zamykací systémy, vybavení kancelářského nábytku, stolové výsuvy , spojovací kování, vnitřní vybavení skříní, zpracovatelská technika pomůcky pro konstruktéry. U firmy Hettich naleznete neustále novinky: Svěží nápady, překvapivá řešení, inovace produktů, varianty výrobků, nové služby, partnerské koncepty a mnoho dalších novinek. Využijte možnost přístupu ke stále aktualizovaným informacím a přihlaste se k odběru Newsletteru.


Osvedčené guličkové výsuvy a jedinečné výsuvy Quadro ponúkajú vždy optimálne riešenie pre komfortné a bezpečné otváranie a zatváranie zásuviek v nábytku všetkého druhu.

S kvalitnými výsuvy Hettich. Plnovýsuv sa ľahko a hladko pohybuje aj pod záťažou až kg. Rolničkové výsuvy Hettich pre zásuvky s integrovaným samodovieraním ponúkajú citeľný komfort pre užívateľa - od poistky proti vypadnutiu zásuvky až po jednoduchú demontáž zásuvky z korpusu.


Táto technika je jednoduchá, bezpečná, trvanlivá, vyrovnáva tolerancie a jednoducho sa montuje. Racionálna kvalita výsuvou Hettich. Perfektne spojujeme inteligentnú techniku, funkčnosť a design.


S týmto nárokom vyvíjame a vyrábame najrôznejšie funkčné kovania - od systémov výsuvov a zásuviek cez závesy a dekoratívne úchytky až po kovanie pre skladacie a posuvné dvere. Nabízíme pro každý kus nábytku vhodný zásuvkový systém Hettich.

Pro kuchyň, koupelnu, ložnici, obývací pokoj, kancelář. Systémy pro každé použití, s promyšleným konceptem. We create the perfect combination of intelligent technology, functionality and design.


Když i domácí spotřebiče nabízejí komfort, na jaký jste zvyklí, víte, že je to Hettich. Horko, zima, velké namáhání: domácí spotřebiče to nemají jednoduché. V tom případě je na místě stabilní technika, která funguje i při maximálním namáhání spolehlivě a trvale. Nabídka zásuvkových výsuvů Hettich je nepřekonatelná. Quadro společnosti Hettich je technicky dokonalý výsuv pro zásuvky InnoTech a pro dřevěné zásuvky.


K dispozici je v různých verzích, jako je částečný výsuv a. Mezi nejznámější patří klasické kolečkové (rolničkové) výsuvy , které se používají především pro klasické dřevěné zásuvky z laminovaných desek. Naše výrobky udávajú merítka pre funkčnosť, kvalitu a komfort nábytku. Značka Hettich znamená silné partnerstvo s priemyselnými výrobcami nábytku a bielej techniky, s distribútormi kovania a stolármi, rovnako ako aj s obchodnými domami pre domácich majstrov Do-It-Yourself. V našem e-shopu vám nabízíme mnoho typů kvalitních výsuvů a dobře si u nás vyberou profesionální výrobci nábytku i zruční domácí kutilové.


Nábytkové výsuvy růných typů a délek od předních výrobců. Easys - instalace Easys je elektromechanický systém otevírání zásuvek od společnosti Hettich. Otevírá zásuvky tím, že při zatlačení na přední část zásuvky se sama otevře.


PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva.

Ať závěsy nebo výsuvy - v domácích spotřebičích musí odolat velkému namáhání. Klikněte a podívejte se! Quadro částečné výsuvy. This video is unavailable. Push to open Silent for Actro 5D runners opens wooden drawers and AvanTech drawers in response to a press on the front, and closes them in a gentle, softened movement.


Výsuvy Hettich Quadro na dřevěné zásuvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky