pondělí 15. října 2018

Teflonová páska na plyn

Těsnící teflonová páska pro plyn 19xmm doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hojně se používají ve vodoinstalatérství jako náhrada koudele a všude tam, kde spoj netěsní tzv.

Páska teflonová 12mm x 10m na vodu. Slouží jako izolační páska k utěsňování závitů vodovodních trubek v přetlakových systémech jako je centrální vytápění nebo v zařízeních na kompresi vzduchu. U mosazi to v celku ještě jde ale na pozink bych to už nikdy nepoužil.


Není pravda že teflonová páska povolí když ji pootočím zpět a zase zpátky. Stačí když se navíjí s rozumem. Jediné co mě na ní vadí je to že se plbě navíjí v místech se špatným přístupem, kde si musím roličku předem předvinout. Výhody: Bez zápachu, odolná proti vysokým teplotám.


Zabraňuje úniku spojených v místech vysokých teplot tkaku plynu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vše pro instalatéry, topenáře a kutily najdete u nás. Nabízíme těsnící teflonové pásky na vodu nebo na plyn značky Steno. Různé rozměry a tloušťky. Dodáváme také kvalitní postřikovače a kropičky pro profesionální zahradníky.


V závitech spojů tak slouží jako těsnění proti vodě i vzduchu. Jednou z charakteristik teflonové pásky je že dokáže odolávat tření. Představujeme horkou novinku na českém trhu - interiérové texturované dekorativní barvy MAGNAT Style. Vyzdobte svůj domov úžasnými motivy s nespočetnými efekty, moderním vzhledem a ukažte ostatním, že máte fantazii. Nahrazuje lepidlo o konopné těsnění.


Teflonová páska slouží k utěsnění spojů. Dodání zboží ve většině případů do hod od objednání. V případě nadrozměrných zásilek je doba hod. Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doručování zboží na výdejní místa Geis Point až do 30. Dále mohou být omezena výdejní místa Zásilkovny.


Většina dopravců také omezuje platbu dobírkou na bezhotovostní nebo ji zcela ruší. Prodejna Praha - sídlo společnosti. Vhodná pro plyn , vodu, kyslík, páru, pohonné hmoty, rozpouštědla a. Více informací- teflonová těsnící páska vhodná pro použití na kovové nebo plastové závit - vyznačuje se jednoduchou montáží a zvládne se přizpůsobit.

Profesionální průmyslová teflonová páska slouží k utěsňování závitových trubek ( plast i kov ) a šroubů. Sklademalá nebo velká. Velkoobchod nabízí samolepicí pásky, potištěné lepicí pásky, maskovací a krepové pásky, vázací pásky. Vyrábíme fólie, pytle a sáčky.


Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a materiály, systém illbruck i fólie, stavební chemie, sponkovačky, kotevní technika, kování. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Sortiment Instalatérské zboží Kulové kohouty, ventily Příslušenství Art.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky