úterý 23. října 2018

Svíčky válec

Užíváte si docela často rozjímání nad plamínky svíček a vždy to zabere pěknou a pořádně příjemnou chvíli? Zároveň jde o krásný doplněk do vašeho obýváku nebo třeba kuchyně, jen zvolit tu správnou barvu. A podobně jako u dekorativních svíček u nich platí, že tu správnou variantu dokonale ladící k interiéru vašeho domova si u nás vyberou i ti nejnáročnější.


To všechno jsou dekorativní svíčky , které pro vás máme v nejrůznějších tvarech a barvách. Sami si tak zvolíte, která bude nejlépe zapadat třeba do vašeho obýváku, případně do bytu někoho, komu chcete udělat radost.

Chcete se přes všechnu krásu dekorativních svíček ještě trochu více odvázat? Osobní odběr Objednávky je možné vyzvednout osobně ve skladu v Hořovicích. Hledáte ideální kompromis mezi minimalismem a okázalostí? Rustikální svíčky – střední válce – jsou pro vás jako dělané. Zvláště hezky se snoubí s elegantními svícny, případně je můžete doplnit vonnými svíčkami a dokonalou pohodu si doma vykouzlíte kdykoli vás napadne.


Válec (17) Vánoční svíčky s potiskem (18) Zamilované svíčky (12) Košík. Formy silikonové na ploché svíčky a reliéfy do 1°C Formy silikonové na ozdoby a reliéfy na svíčky do 140°C Formy hliníkové do 140°C Formy na vysoké válce do 90°C Formy skleněné na válcové konzumní svíčky do 90°C Plovoucí svíčky - Formy do 80°C Formy na ozdoby na svíčky PET do 80°C Zakázková výroba forem. Vyřezávané svíčky Akce!

Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Přípravky pro bazény a jezírka Příslušenství k bazénům Geotextil. Chcete, aby svíčky vnesly do vašeho života trochu světla? Vyhledejte si v naší nabídce, co potřebujete, ať už je to malý svícen, nebo velká lucerna. A co třeba vonnou svíčku pro potěchu čichových buněk? Vyberte cokoli, pak se v klidu posaďte a vychutnejte si příjemnou atmosféru mihotavých plamínků.


VÁLCE, Formy na svíčky. Hliníková forma na výrobu svíček. Svíčky ve tvaru válce - různé barvy.


Náš tip: Nasypte třeba na dno vázy barevný písek, zapalte svíčku a postavte ji dovnitř. Nové a velmi originální svítidlo máte hotové. Skleněný válec – střed pozornosti vaší výzdoby. Většina jen svítí, vonné navíc voní.


Znáte omamnou vůni yankee candle svíčky ? K mání jsou adventní svíčky , vánoční, čajové i plovoucí. Na hrob se dávají hřbitovní. Oblíbené jsou LED svíčky na baterie.

Kupujte u prověřených e-shopů přes FAVI. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Velice pěkná a jemná svatební ozdoba na Váš svate. Dekorativní svíčky válec.


Nabízíme Vám kvalitní dekorativní válcové svíčky od prověřených výrobců. Lima Fresh Line Lesní plody - bílá - válec - x 1mm - kus Vonné svíčky velice dobře vyhořívají a mají velmi příjemnou vůni. Naše svíčky jsou ručním výrobkem s rustikálním povrchem. Svíčka slouží k běžnému pálení, ale může být. Jsou dostupné v mnoha barvách a některé modely jsou k dispozici s různými vůněmi.


Válec Elipsa Koule Vejce Hranol a kostka Hvězda S. Jsme Váš dodavatel svíček a dekorací. Prohlédněte si náš katalog, registrujte se pro zobrazení cen a pohodlně objednávejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky