pátek 9. prosince 2016

Spodnička pod šaty krátká

Spodnička (krinolína) tylová pod šaty i sukně. Na výběr je několik barev spodniček pod sukně či šaty. Díky tylu a vrstvení bude tutu sukně nebo šaty v opravdu luxusním vzhledu.


K dostání je spodnička v bílé barvě pod sukně či šaty. Díky vrstvení bude tutu sukně nebo šaty v opravdu luxusním vzhledu.

Bílá krátká spodnička pod plesové večerní krátké společenské šaty s kolovou sukní. Spodnice sukni u koktejlek hezky pozvedne a obohatí. Dobře se obléká i dobře drží na těle.


Spodní volán spodničky může vykukovat z pod sukně a hezky sukni ozdobí. Objemové retro spodničky pod šaty a retro sukně - spodničky Banned Apparel a spodničky Hell Bunny. Krátké, střední a dlouhé retro spodničky. Skladem máme klasické áčkové spodničky , spodnice se třemi kruhy, tylové spodnice a nebo spodnice pro extra botatý objem šatů.


Pokud si s volbou spodnice nevíte radi, obraďte se na nás a vhodný typ spodničky vám rádi poradíme.

Rudě červená sukýnka z lehkého tylu materiálu je vhodná pod příliš krátké šaty , na zvětšení objemu sukně nebo jako baletní sukýnka. Je na zavazování, skládá se ze dvou vrstev a délka je cm. I z obyčejných šatů dokáže spodnička vytvořit nádherné a okouzlující šaty. Nabízíme různé spodničky, pro různé šaty vytvářející různé efekty sukně.


Glara krátká tylová spodnička pod šaty a sukně růžová. Hodnocení produktu:. Nadýchaná tylová spodnička v různých barvách pro zvětšení objemu šatů či sukní.


Z Vaší klasické sukně či šatů tak vytvoříte nyní. A přesně takovou najdete v naší nabídce. Bohaté šifónové a tylové spodničky střižené nejen pro vintage šaty à la 50.


Predám krásne princeznovské kruhové,čipkované svadobné šaty na výšku 165cm plus opätok. Je potrebné ich dat do čistiarne viď na foto dekolt šuchnuty od malé upu a pás a spodok trošku špinavý na spodku spodnička pod čipkov kde tu zatrhnuta od opätkov nevidno to len keď sa dvihne čipka je to pod ňou. Krátká černá tylová spodnička s nosí pod letos velmi módní retro šaty ala 50léta nebo jako vrchní sukně, kterou lze ozvláštnit každou sukni i šaty různých pastelových barev.


Kruhové i bezkruhové spodnice pod svatební šaty všech možných typů. Dostupné velikosti jsou uvedeny u každého modelu. Jsou tedy určeny pod šaty.


Klasická tylová spodnička by neměla koukat pod okrajem šatů ven, její zakončení k tomu není určené.

Oproti tomu objemová spodnička má spodní okraj zakončen zdobením. Je přímo určená k tomu, aby ozdobný okraj koukal zpod. Hledáte spodnice pod svatební šaty ? V nabídce máme spodnice v různých variantách provedení. V pase má spodnička širokou pohodlnou gumu, velikost univerzální. Internetový prodej spodniček pod svatební šaty.


Dvoukruhová spodnička s jedním volánem a elastickým pásem. Společenské módní šaty , šaty pro nevěsty, taneční šaty na plesy a večírky, konfekce. Materiál: 1 polyester.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky