pondělí 19. prosince 2016

Cedník tescoma

K tomu nám mohou dopomoct kuchyňské pomůcky. Praktickou pomůckou je právě i kuchyňské síto neboli cedník. V naší nabídce naleznete nerezové a plastové cedníky, a to včetně nastavitelného koše na cezení, cedníky s mísou pro odkapávání omytého ovoce a zeleniny a unikátní cedník na konzervy. Usnadněte si svou práci. Také se vám stává, že marně hledáte v kuchyni právě tu pomůcku, která by se vám nejvíce hodila?


Vybavte se vším potřebným s Tescomou.

Podle statistik je vaším nejoblíbenějším z této kategorie cedník Tescoma Grand Chef. Tip: nenechte nic náhodě a vybavte se i dalším náčiním. Cedník s podstavcom GrandCHEF ø cm. Univerzálny cedník PRESTO. Video € (vrátane DPH) Kúpiť.


Představujeme cedník s mísou VITAMINO - chytrý nápad pro oplachování ovoce nebo zeleniny pod tekoucí vodou, cezení nejrůznějších potravin a univerzální misku v jednom. Plastová mísa s vloženým cedníkem je praktické řešení do kuchyně za pár korun, které vyrábíme hned ve dvou velikostech. Jak cedník s mísou VITAMINO funguje?


Vyjměte cedník a potraviny v něm opláchněte nebo zceďte.

Vložte zpět do mísy, kam zbylá voda odkape, takže nebudete potřebovat talíř nebo jinou nádobu, která pod cedník nemusí „pasovat“ a všechny kapky zachytit. S touto vychytávkou však můžete opláchnuté ovoce nebo zeleninu. Vynikajúci na ľahké cedenie pokrmov v riade ¤ – cm. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vhodné pro všechny druhy. Vynikající pro nabírání a cezení vařené zeleniny, těstovin apod. Při pomalém nebo opakovaném cezení horkých pokrmů používejte kuchyňskou rukavici nebo chňapku.


Vyrobeno z prvotřídního plastu odolávajícího vřící vodě, vhodné do myčky. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodný do umývačky. Lžíce, naběračky, pěnovačky, obracečky, mašlovačky a spousta dalších pomocníků, kteří vám usnadní vaření. Pri pomalom alebo opakovanom cedení horúcich pokrmov používajte kuchynskú rukavicu alebo chňapku. TESCOMA je nabízí v mnoha variantách: dřevěné, plastové, kovové – všechny pochopitelně žáruvzdorné, ergonomické a stylové.


Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Cedidlo z prístroja Tescoma vyložíme priloženým plátnom, vložíme do dózy a premiestnime tam syrovinu.


Zaťažíme lisovacím kotúčom a dózu zavrieme.

Lisujeme najlepšie v chladničke, podľa toho, aký tvrdý syr chceme. Má jednoduchý bajonetový systém otevírání. Po vypuštění páry stačí mírně otočit do strany a nadzvednout poklici.


Pro vaše maximální bezpečí má tlakový hrnec pojistky a umožňuje vaření na vysoký (maso) nebo nízký (zelenina) tlak. Pomocou sitiek a cedníkov suroviny nielen scedíte, ale tiež prepasírujete. Kónické sitká s drobnými očkami okrem cedenia využijete aj pre veľmi jemné pasírovanie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky