středa 28. prosince 2016

Betonové šachty

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Vodomerné šachty z betónu sú pevné, pojazdné a majú stabilitu, ktorá mu zabraňuje v pohybe pri zdvihnutí podzemnej vody. Medzi najväčšie výhody vodomernej šachty patrí to, že ju môžete umiestniť kamkoľvek na vašom pozemku, dokonca aj do pojazdných plôch, teda napríklad pred garáž či na príjazdovú cestu.


Betónové vodomerné šachty sú určené pre osadenie vodomeru, prípadne príslušných armatúr, na domovú prípojku vody. Vodomerná šachta vám zabezpečí, aby bol vodomer chránený a dobre dostupný.

Nami vyrábaná vodomerná šachta je vodotesná. Dodáváme skruže na studny, kanalizační šachty , uliční vpusti a poklopy především pro firmy, které se zabývají budováním studní a kanalizačních systémů. Na základě projektové dokumentace vám vyrobíme přesné betonové skruže, šachty a jejich části.


Při montáži betonové šachty je možné vytvořit prostupy podle situace na místě. Vodoměrná šachta při montáži nevyžaduje žádné betonování nebo šalování ve výkopu. Montáž betonové vodoměrné šachty spočívá v jejím složením do předem vykopané jámy, je rychá a jednoduchá. Vyrobené zo silného a pevného betónu, betónové šachty ako nádrže pre zber vody pre rôzne účely.


Náš sortiment zahŕňa konštrukcie vyrobené s použitím osvedčených postupov, a tak plnia dokonale svoju úlohu a zostávajú stabilné po mnoho rokov. Všetky objekty sú vyrábané v súlade s pokynmi každého jednotlivého.

Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz. Betónové šachty položiek Firma Prefabetón-Diviaky je výrobcom šácht z betónu, vodomerné šachty , čističky odpadových vôd - betonové skruž Firma zabezpečuje výrobu podľa platných noriem, predaj a dopravu podľa požiadaviek zákazníkov. Vodomerné šachty s vnútorným rozmerom 1x 120cm, vnútornej výšky až do 210cm Vodomerné šachty s vonkajším rozmerom 1x 130cm. Ponúkame taktiež betónové vodomerné šachty ,jednoliaté a montážne kanály pre malý autoservis.


Betónová žumpa je zhotovovaná ako jednoliatá to znamená že steny a dno sú zabetonované v jednom procese! Celo liaté vodomerné šachty akceptované vodárenskými spoločnostami. Ponúkame Vám betónovú vodomernú šachtu akceptovanú vodárenskými spoločnosťami.


Betonové vodoměrné šachty dodáváme pro třídu zatížení povrchu A, B a D. Pro Prahu a okolí dodáváme betonové kruhové vodoměrné šachty pro třídu zatížení D. U těchto šachet je nutné znát informace o jejich hloubce, o hloubce přípojkového potrubí pro výrobu otvorů ve stěnách šachty. Kanalizačné skruže sú určené pre stavbu kanalizačných vodotesných šachiet k podzemnému vedeniu inženierských sietí a pre stavbu vsakovacích šachiet a studní. Vyrábame betónové ploty, vodomerné šachty , skruže a iné. KalisBeton - Betonove vyrobky. Vodomerné šachty Príslušenstvo Betonové ploty Zámková dlažba Betónové stĺpy Ohradové stĺpy Viničné stĺpy Beton imitácia dreva Betonove Skru.


Plastové pivnice, kade, šachty , nádrže, bazény a iné hygienicky nezávadné produkty, ktoré nachádzajú uplatnenie pri rodinných, bytových domoch, či rekreačných oblastiach s ohľadom na vysoké ekologické štandardy. Všetky výrobky sú vyrábané z certifikovaného plastu, ktorý je vhodný pre kontakt s pitnou vodou. Vyrábame, dodávame a montujeme vodotesné železobetónové žumpy s objemom m³, m³, m³ a m³ a vodomerné šachty.


Revizní šachty a skruže.

Zákrytové a přechodové desky. Zajímají Vás novinky z oblasti betonových stav. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé.


Kruhové betonové poklopy pro zakrytí studny nebo šachty se dodávají půlené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky