pátek 30. prosince 2016

Benzínový ohřívač do kapsy

Mil-tec ohřívač benzínový do kapsy. Ohřívač lze naplnit techn. Funguje na principu katalyzátoru. Z nádržky se odpařuje benzín, který se rozkládá na rozžhaveném katalyzátoru na ? Nyní je kapesní ohřívač připraven. Upozornění : Benzínová náplň vystačí zhruba na -hodin ohřívání.


Provoz ohřívače je možné přerušit a to tak, že sejmete mřížku. Tu odložte nejlépe do popelníku a nechte ji vychladnout. Používejte pouze benzín do zapalovačů nebo čistý benzín. Benzínový ohřívač , pracuje na principu spalováním výparů. Celý je uložen v bavlněném sáčku.


Pokud spíte v zimě venku, je nejlepší dát si ohřívací polštářek k nohám do spacáku. Kapesní benzínový ohřívač SPRO PocketWarmer. Pokud musíte v zimě stát dlouho na místě, třeba jako ostraha, kapesní ohříváček si snadno dáte do kapsy a nebo ho můžete držet v rukou. Uložen v bavlněném pytlíku, který je možné vložit do kapes.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Když máte ohřívač , chvilku si ho podržíte mezi prsty a vše jde v pohodě. Při rybaření nerad nosím rukavice a při delším pobytu už ani kapsy bundy ruce dostatečně neprohřejí. Rozhodně i dobrým tipem na dárek pro každého rybáře. Při testování chování ohřívače za těchto extrémně nízkých teplot se nám podařilo první vzorek zničit. Po vytažení ohřívače z mrazáku (teplota asi -ºC), jeho ohřátí na pokojovou teplotu a reaktivaci ve vařící vodě jsme zjistili, že je sáček na dvou místech prasklý a teče.


Kovový benzinový kapesní ohřívač Zippo v lesklém chromovaném provedení. Já osobně používám benzínový ohřívák do kapsy. Když ho naplním, vydrží při běžné zimě -až -10st celý den, tj. Nevýhodou je obtížnější startování venku, protože je třeba ho prohřát a nutnost používat čistý benzín. Nakonec vložte ohřívač do textilního sáčku.


Jeho zaoblený, štíhlý design umožňuje pohodlné umístění v kapse a lze ho použít opakovaně. Pomocí přiložené plnící nádobky jednoduše doplníte do ohřívače Zippo benzín do zapalovačů a zapálíte hořák. Vzhledem k enormnímu nárůstu počtu objednávek ochranných masek a příslušenství prosíme zákazníky o strpení.


Snažíme se objednávky vyřizovat co nejrychleji,ale některé objednávky mohou být zpožděné. Pomalu ale jistě začíná přicházet doba,kdy se budeme muset na ryby více balit atd. Vím,že spousta z vás má,stejně jako já benzinový ohříváček do kapsy. Jenže asi jsem jeden z těch méně chápajících nebo nevím :-) Zajímalo by mne,jak ho zapalujete. Já to zkoušel několikrát a vždy jsem ho asi zničil.


V návodu bylo,že máte zásobník naplnit např. Kvalitní benzínový kapesní ohřívač rukou pro outdoorové využití je vhodné použít pokud se v chladných dnech často pohybujete venku, jistě dobře znáte nepříjemné chvíle, kdy vám prochladnou končetiny, začne vám být zima a po ruce není žádný zdroj tepla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky