pátek 16. prosince 2016

Medvědí česnek kapky

Medvědí česnek u stormu. Jedná se totiž o velmi účinný prostředek detoxikace organismu, vše ale postupně…. Pavlovy bylinné kapky ). Přírodní bylinný extrakt z listů a květních pupenů léčivé rostliny česneku medvědího pro imunitu, vylučování těžkých kovů a pro normální činnost oběhové a střevní soustavy.


Jeho účinky jsou podobné s česnekem setým (allium sativum), který je v české kuchyni velmi oblíben.

Tato zelená léčivka je tedy v kuchyni vhodnou alternativou za náš česnek klasický. V medicíně se používá nadzemní část rostliny, která se zpracovává různými způsoby. Ve svém nitru pociťujeme radost a povznesenost, těšíme se z prvé zeleně i ze zpěvu ptactva.


Při pohledu na tuto novou zelenou nádheru bychom měli pamatovat na jarní kúru, k očišťování a odhleňování, jež nám přinese nikoliv zanedbatelné ozdravění. Dokonale usušený medvědí česnek dejte do uzavíratelných skleniček a uložte do temné. Všechny informace o produktu Doplněk stravy Bylinné kapky Česnek medvědí kapky ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Bylinné kapky Česnek medvědí kapky ml.


Vše o medvědím česneku.

Podívejte se, kde medvědí česnek roste, jak ho pěstovat, jaké má účinky, skladování, recepty a mnoho dalšího. Bylinku zalijeme lihem a vše necháme dní na teplém místě louhovat. Poté přecedíme a užíváme 3× denně kapek po dobu týdnů. Alnus glutinosa, čeleď česnekovité - Alliaceae, SK: Cesnak medvedí).


CÉVY, ŽÍLY Vylučování těžkých kovů, metabolismus cholesterolu, normální činnost oběhové, střevní soustavy a kardiovaskulární soustavy (srdce). Je vhodný jako antibiotikum, silný protihnilobný prostředek, mírné projímadlo či močopudný prostředek. Dále se hodí jako prostředek na snižování krevního tlaku, pro očištění a prokrvování.


Lidově se často používal jako prostředek pro vyhánění hlístů. Tinktury, sirupy, kapky. Vysoce kvalitní bylinný výtažek vyro. Vyvarujete se tak přítomnosti cizorodých látek v hotové tinktuře. Pokud byste chtěli na přípravu tinktury použít česnek dovezený z Číny, raději na ni zapomeňte.


Je ošetřen tolika chemickými látkami. MEDVĚDÍ ČESNEK (D3) kapky , ml. V tradičním lidovém léčitelství se obvykle česnek medvědí a česnek setý užívá k ničení bakterií, virů, plísní, a ke snižení krevní tlaku.

Dále působí proti hnilobě, snižuje krevní tlak, podporuje paměť. Působí na zácpu stejně dobře jako na průjem. Pročišťuje a odhleňuje organismus. Při rýmě a kašli se česnek medvědí užívá ve formě tinktury jako kapky. Lokality (naleziště) medvědího česneku: Veselí nad Moravou - v zámeckém parku naproti Penny marketu V lesích kolem Svratky u obcí Vranovice, Uherčice, Pouzdřany Břeclav - les vedle.


Pokud chcete používat medvědí česnek během celého roku, můžete si omyté a osušené listy nasekat a usušit. Jakmile se stromy olistí, medvědí česnek se zatáhne do země a musíme si na něj počkat další rok. Jsou ale způsoby, jak si jeho výjimečnou chuť a vůni užívat celý rok.


Spolehlivě jej ale poznáte pakliže list zlehka promnete mezi prsty - přesvědčí vás jemná česneková vůně. Můžete jej sbírat od konce března do poloviny května. Hledejte ho na vlhkých stinných místech (sázkou na jistotu jsou lužní lesy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky